AddToAny

Styremedlem ved UiB: Det er et tap at På Høyden legges ned

Styremedlem ved UiB: Det er et tap at På Høyden legges ned
I går ble nedleggelsen av universitetsavisen På Høyden vedtatt i universitetsstyremøtet på Universitetet i Bergen.
Universitetsstyret vedtok enstemmig på gårsdagens møte å beholde satsningen på Khrono, men ikke lenger utgi På Høyden. Det skrev Khrono i går.

Universitetet i Bergen(UiB) gikk inn i Khrono i 2019. Til gjengjeld skulle Khrono ta over ansvaret for å fortsatt utgi På Høyden, som lokalavis for universitetet. Dette skulle egentlig vare i tre år, men allerede i underkant av et år etter overtakelsen gav redaktør Tove Lie beskjed om at ordningen ikke fungerte optimalt. Hun ba om å bli løst fra ansvaret om å drifte to aviser.

Trist å miste avisa

- Khrono er flott, og jeg er glad for at vi er med på dette prosjektet, men vi har mistet et uavhengig organ som dekker Universitetet i Bergen, og det er et tap, sier s

Les mer

Flere saker fra Uniforum

Universitetet i Bergen oppretter krisefond for å hjelpe internasjonale studenter økonomisk, står det i en pressemelding. Som følge av koronatiltakene i Norge, er det flere internasjonale studenter som har fått økonomiske vanskeligheter.
Uniforum 08.04.2020
Det blir ingen store endringer på UiO etter regjeringens pressekonferanse om koronatiltak i går ettermiddag. Hovedregelen er at både studenter og ansatte skal jobbe hjemmefra.
Uniforum 08.04.2020
Først mista han tilgang til kontoret på UiO, og så mista han deltidsjobben på grunn av koronatiltaka. Når han har betalt husleiga, har doktorkandidat Seid Mussa Ahmed 2648 kroner igjen å leva av.
Uniforum 08.04.2020
Studenter og ansatte i rekrutteringsstillinger og i sluttfasen av sine studier og prosjekter kan få tilgang til universitetene, høgskolene og fagskolene fra 27. april. Det har regjeringen bestemt.
Uniforum 07.04.2020
17 universiteter og høyskoler har søkt om penger til å utvikle såkalte fleksible utdanningstilbud, ifølge en pressemelding på regjeringen.no. Det er søkt om midler til rundt 60 ulike prosjekter.
Uniforum 07.04.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt