AddToAny

Steinkjer24 henter Nidaros-frontsjef til redaktørstilling

Lorns Bjerkan overtar redaktørrollen etter Stig Jakobsen.
- Vi er svært fornøyde med at vi får inn en slik kapasitet i Steinkjer24. Lorns har den perfekte CVen for å bekle en slik stilling, både når det gjelder journalistbakgrunn og lokal forankring, sier avtroppende redaktør Stig Jakobsen.

Lorns Bjerkan var frontsjef i VG, før han gikk inn i tilsvarende stilling i Nidaros i januar 2020. Tidligere har han jobbet i roller som journalist, frontsjef og nyhetssjef i Aftenposten og Adresseavisen.

Bjerkan forteller at han er spent på jobben som redaktør og mener samtidig at å jobbe i oppstartsaviser kan gi spennende utfordringer.

- Etter mitt skjønn er det å jobbe i oppstartsaviser kanskje noe av det mest spennende man kan begi seg ut på i Medie-Norge nå, sier han og legger til:

- Her er det nok en avis som sørger for å få frem flere stemmer, ulike utfordringer og at nyheter ikke er noe som kommer når det passer den etablerte avisa best, sier Bjerkan som ser frem til å jobbe med både kolleger, samt kilder på Steinkjer og Inderøy.

I tillegg til å har startet journalisitkarrieren med å frilanse for Steinkjer-Avisa og Inderøyningen, har også Bjerkan jobbet i Trønder-Avisa. Det gjør at han kjenner godt til konkurransen i området.

- Det er alltid en styrke for en avis å få inn en ekte nyhetsjeger som Lorns. Jeg er svært spent og optimistisk når det gjelder hvor han og staben tar avisa videre, sier styreleder i Steinkjer24, Henning Johansen.

Steinkjer24 startet opp i oktober 2020, og kunne vise til et offisielt opplag på hele 1485 etter syv måneders drift.

Avisa er eid av Polaris Media, som også huser blant annet Adresseavisen, Mediehuset Innherred, Trønderbladet, Fosna-Folket, Sunnmørsposten og Bladet

Image-text:

Ny redaktør:

Lorns Bjerkan blir redaktør i Steinkjer24 fra og med 1. oktober. Han overtar etter Stig Jakobsen.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Schibsted-medier dømt til å betale både erstatning og saksomkostninger.
Kampanje 17.09.2021
- Enhver markedsførers og kommunikators drøm, sier Frode Riis Andersen.
Kampanje 17.09.2021
Carat, Pol, Try Råd og Netlife Bergen står bak arbeidet med den nye merkevaren, men de tar ikke æren for navnet Eviny.
Kampanje 17.09.2021
Stian Bråthen går fra analyseselskapet YouGov til det relativt nye selskapet Pollstat.
Kampanje 17.09.2021
Kommunikasjonsrådgiver Åshild Mathisen mener det ikke eksisterer et PR-løp som kan redde KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad nå.
Kampanje 17.09.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt