AddToAny

Sprek 90-åring i Drammen

Sprek 90-åring i Drammen
En av de eldste Comfort-bedriftene i landet, Comfort Drammen Jensen Varme & Sanitær, feirer 90 år.
Søskenparet Hilde og Bjørn Jensen er tredje generasjon som driver bedriften på Strømsø i Drammen.

Det var Hilde og Bjørn sin bestefar, Sverre Jensen, som startet Jensen Varme & Sanitær for 90 år siden. Han drev den sammen med sin sønn, Arvid Jensen, frem til søskenparet Hilde og Bjørn tok over. Sammen styrer de den daglige driften. Nå er de 20 ansatte, hvorav 14 er rørleggere og lærlinger, to arbeider i butikken og resten i administrasjonen. Bjørns datter Tine er butikkleder, noe som gjør det til en ordentlig familiebedrift. Jensen varme & sanitær som så dagens lys i 1930 er en av Drammens fem eldste bedrifter, og de har holdt til i murhuset på Strømsø siden 1965. I 1977 gikk bedriften inn i Comfort-Kjeden.

Mer fokus på fag og rådgiving

Søskenparet forteller at det å bli en del av en kjede førte til flere endringer, blant annet fikk de tilgang til et mye større produktspekter.

- Da vi startet opp fo

Les mer

Flere saker fra VVS Aktuelt

En seks meter bred digital klimaklokke som teller ned til 2030, monteres ved Stortinget. Den symboliserer hvor kort tid det er igjen til klimautslippene skal være halvert.
VVS Aktuelt 21.02.2020
BRANSJEKOMMENTAR: - I løpet av ti år med Teknisk Godkjenning på vårt system for rørfornying av avløpsrør i bygninger har vi rehabilitert mer enn ti tusen leiligheter og vårt fag har blitt «stuerent».
VVS Aktuelt 21.02.2020
VVS Norge lanserer VVS Norge Akademiet sammen med Bademiljø og Comfort. Målet er å bli best på kompetanseutvikling.
VVS Aktuelt 21.02.2020
GK Byggautomasjon i Bodø har levert byggautomatisering for et tosifret millionbeløp til Bodø kommune det siste året.
VVS Aktuelt 21.02.2020
På Gardermoen 8-9. juni samler vi trådene i et fagområde i rivende utvikling. For byggeiere og -driftere har det så stor betydning at SINTEF har forsket på det i fire år.
VVS Aktuelt 20.02.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt