Kjøkkenskriveren
29.06.2021
Søkelys på måltidsområder kan redusere avfall, for eksempel at de som bor på sykehjem spiser opp maten sin.
Her er en kort beskrivelse av områder som forskning har vist har en effekt på matinntaket og dermed fører til reduksjon av mat som må kastes.
De fleste som går ut for å spise et måltid er opptatt av mat og drikke, rommet som måltidet inntas i, servicen eller møtet mellom ulike mennesker på spisestedet, hvem som spiser sammen, atmosfæren i restauranten og hvordan spisestedet fungerer som helhet.
De samme områdene er viktige for alle mennesker som inntar sine daglige måltider, også de som bor på sykehjem, langtidshjem eller lignende, der alle måltid blir servert Rommet eller spisestedets interiør kan påvi
Gå til medietDe fleste som går ut for å spise et måltid er opptatt av mat og drikke, rommet som måltidet inntas i, servicen eller møtet mellom ulike mennesker på spisestedet, hvem som spiser sammen, atmosfæren i restauranten og hvordan spisestedet fungerer som helhet.
De samme områdene er viktige for alle mennesker som inntar sine daglige måltider, også de som bor på sykehjem, langtidshjem eller lignende, der alle måltid blir servert Rommet eller spisestedets interiør kan påvi