AddToAny

Something Good henter designer fra New Work

Something Good henter designer fra New Work
- Laila Myrseth Tryggset var den faglige juvelen vi har lett etter, sier byråleder Mai-Bente Paulsen i Something Good.
Reklame og PR-byrået Something Good vokser ytterligere. Selskapet som ble startet i 2016 har nå hentet designer Laila Myrseth Tryggset.

Tryggset kommer fra New Work, og har tidligere jobbet i Kitchen og Schjærven reklamebyrå.

- Det som trigget meg ved Something Good er at de er et moderne byrå som jeg tror vil tåle omstillinger i bransjen godt med sitt verdisyn og fremtidsrettede holdning, sier Tryggset.

Hun gleder seg til å komme i gang med arbeidet med sine nye kolleger.

- I tillegg er de en veldig trivelig og ikke minst dyktig gjeng som jeg er veldig glad for å få muligheten til å jobbe sammen med, sier Tryggset.

Mai-Bente Paulsen, byråleder i Something Good, sier det har vært viktig for selskapet å styrke seg på design.

- Laila var den faglige juvelen vi har lett etter. For oss har det vært viktig å styrke oss på design. Laila er allsidig som designer. Hun kan løfte konsepter og få dem til å skinne. Hun er dessuten en drivende dyktig illustratør, sier Paulsen.

Tryggset er den sjette ansettelsen siste halvåret.

- Vi har valgt å sette opp farta. Vi er utrolig ydmyke og glade for den tilliten både nye og gamle kunder gir oss. De gjør det mulig for oss å vokse slik at vi kan hjelpe dem med både større, komplekse oppgaver og mindre oppgaver, sier Paulsen.

Something Good ble startet i 2016 av tidligere konserndirektør for kommunikasjon i VY, Mai-Bente Paulsen. Kort tid etter oppstarten gikk Markus Lind, som har jobbet mange år som kreativ leder i Try/Apt inn som partner. Selskapet har kunder som hovedorganisasjonen Virke, Altibox og NorgesEnergi.

Image-text:

Klar for Something Good:

Mai-Bente Paulsen, byråleder i Something Good har hentet designer Laila Myrseth Tryggset. - Laila er allsidig som designer. Hun kan løfte konsepter og få dem til å skinne, sier byrålederen.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Men underholdningsredaktøren håper enda på premiere av «Førstegangstjenesten» før sommerferien.
Kampanje 01.04.2020
Nettredaktør Ingrid Finseth Holm i Sopra Steria skriver om klarspråk i koronaens tid i denne kommentaren.
Kampanje 01.04.2020
- Stående ovasjoner til dere som har behov som skal løses, gode ideer og penger på bok - og er villige til å bruke dem nå, skriver Ingunn Solli, rådgiver i Hyperredink, i denne kommentaren.
Kampanje 01.04.2020
Med en nyinnspilling av Alf Prøysen og glimt fra et folketomt Norge, minner Visit Norway om at vi har lysere tider i vente.
Kampanje 01.04.2020
- Det oppstår et enormt informasjonsbehov under en slik krise, men dessverre er ikke all informasjon til å stole på, Mari Velsand direktør i Medietilsynet.
Kampanje 01.04.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt