AddToAny

SMFB gir nytt liv til VG-slagord i ny kampanje

SMFB gir nytt liv til VG-slagord i ny kampanje
- «Oser av VG» på aller beste vis, sier markedskonsulent i VG.
For mange er ikke dagen helt den samme uten VG, noe som også kommer frem i onsdagens tallslippfra Mediebedriftenes landsforening. Det viser at VG har en daglig dekning på over to millioner lesere, mer enn noe annet nyhetsmedium.

Reklamebyrået SMFB har tatt utgangspunkt i VGs rolle som leverandør av de store, oppsiktsvekkende nyhetene i den nye kampanjen de har laget for avisen. Der møter vi en rekke mennesker over hele landet som mottar et nyhetsvarsel fra VG og reagerer med en kraftsalve.

- Når vi plutselig leser en nyhet som virkelig berører, enten den er stor og alvorlig eller liten og morsom, så representerer opplevelsen selve essensen i vår påstand om at dagen ikke er helt den samme uten VG, sier Hanne Danielsen, planner i SMFB.

De har beholdt slagordet «Dagen er ikke helt den samme uten», men der det tidligere har blitt forbundet med en pause i hverdagen, skal det nå forbindes med nyheter man ikke kan gå glipp av.

- Når vi ser hvor relevant konseptet fortsatt kan være, forutsatt at man klarer å gi det mening i en nyere tid, så er det ingen grunn til å røre payoffen vår. Den er like sterk i dag som den har vært gjennom historien til VG, og for oss har det vært viktig å forvalte dette videre og vise hva det betyr for leserne våre med en fornyet relevans, sier Hilde Gammelsæter i VG.

- Vi er veldig fornøyde og stolte av sluttresultatet som «oser av VG» på aller beste vis, legger markedskonsulent Vjollca Moazzem til.

Filmen som skal gå i ulike versjoner på TV, kino og i sosiale medier, er produsert av Bacon, med Andreas Riiser på regi, og alle aktørene, med unntak av artisten Hkeem, skal være funnet på gata i ulike landsdeler.

- Til «Farfar» i fjor, hentet vi en merittert skuespiller fra England, men i år synes vi det var på tide å la folket få spille hovedrollen. VG er tross alt folkets avis, avslutter Hans Magne Ekre og Alexander Gjersøe hos SMFB, som halte i land en Sølvfisk for fjorårets film.

Filmen er produsert av Bacon og regissert av Andreas Riiser.

Image-text:

Oppsiktsvekkende nyheter:

Reklamebyrået SMFB gir nytt liv til slagordet «Dagen er ikke helt den samme uten». Se filmen nederst i saken.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Helsedirektoratet slipper i kveld en ny informasjonsfilm om helseffektene ved bruk av cannabis.
Kampanje 27.10.2020
Inngår samtidig den største sponsoravtalen i norsk gaming-historie.
Kampanje 27.10.2020
- Når er det greit at barn inviteres inn i en verden av porno-sketsjer, spruting, kondomer og sex? spør lærer.
Kampanje 27.10.2020
Kampanjes årlige mediekonferanse blir for første gang heldigital.
Kampanje 27.10.2020
Anslår kostnadene for kjøpet av Ebay til nærmere 300 millioner kroner.
Kampanje 27.10.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt