AddToAny

Slutter i Discovery etter 21 år: - Bransjen står overfor store endringer

Slutter i Discovery etter 21 år: - Bransjen står overfor store endringer
Salgssjef Per Mörlin er blant de Discovery-ansatte som har tatt sluttpakke.
Som Kampanje kunne fortelle tirsdag, er TVNorge-eier Discovery i mål med en nedbemanning av 17 årsverk på det norske kontoret.

- Ja, vi er i mål med prosessen og vi er glade for at vi også denne gangen har klart å ferdigstille omstillingen uten konflikter, sa operativ leder Espen Skoland i Discovery til Kampanje tidligere i dag.

- Har storkost meg

Etter det Kampanje erfarer, er flere avdelinger berørt av nedbemanningen, inkludert kommersiell avdeling, kommunikasjon, markedsføring og planning, og blant dem som nå forsvinner ut døra finner salgssjef Per Mörlin, som er for en veteran å regne i konsernet.

- Jeg synes det har vært en veldig ryddig prosess. Jeg har vært her såpass lenge og ser at bransjen står overfor store endringer og at det er behov for endringer også hos oss, sier Mörlin til Kampanje.

I oktober har han jobbet i Discovery Networks Norge i 21 år. Han har altså vært med siden TVNorge hadde TV 2 på eiersiden. Siden den gangen har TV-kanalen hatt både luxembourgske og tyske eiere, før amerikanske Discovery kom på banen i 2012.

- Jeg har storkost meg hver dag. Det er et fantastisk sted å være, sier han.

- Håper noen ser muligheten

Nå vet han foreløpig ikke hvor han skal ta veien, men han ser på sluttpakken som en mulighet til å tenke nytt.

- Jeg håper naturligvis at noen ser muligheten til å kapitalisere på en person med 21 års annonsør- og byrånettverk i Norge så vel som Norden med solide resultater i et marked som lenge har vært i sterk omstilling, sier han.

Han ønsker ikke å kommentere avgangen ytterligere

Har kuttet over 100 stillinger

Discovery har siden 2015 nedbemannet over 100 stillinger, mens rundt 60 nye roller har kommet til.

I september ble det kjent at Discovery samler alle driftsfunksjonene i Sverige, Danmark, Norge og Finland i én nordisk organisasjon som skal ledes av svenske Nicklas Norrby.

Samtidig sprakk nyheten om at norgessjef Tine Austvoll Jensen er aktuell som ny administrerende direktør i Google Norge.

Image-text:

Én av sytten:

Per Mörlin har tilbragt de siste 21 årene i Discovery Networks Norge. Nå er han åpen for nye muligheter. Foto: Ingerid Medhus

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Krysser fingrene for mindre sammenkomster. - Det ser vi at staben både ønsker, trenger og fortjener, sier VG.
Kampanje 31.10.2020
- Selskap og merkevarer med bredt, langsiktig og nasjonalt eierskap står sterkt i Norge, skriver Janne Log i Samvirkene.
Kampanje 30.10.2020
- Vi ønsker å tiltrekke oss ettertraktede og dyktige utviklere og designere fra hele landet, sier teknologidirektøren i NRK.
Kampanje 30.10.2020
- En av landets fremste dataanalytikere, mener byråleder.
Kampanje 30.10.2020
- Leiv Vidar er en merkevare som står sterkt blant folk som elsker gode pølser, sier byråleder i Frank, Oscar Michaelsen.
Kampanje 30.10.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt