AddToAny

Skrev av seg frustrasjonen - fikk overveldende respons

Skrev av seg frustrasjonen - fikk overveldende respons
Mange i liknende situasjoner har kjent seg igjen i Monica Tangens innlegg om hvordan man tvinges til å bli en «mamma fra helvete» når man kjemper rettighetene til funksjonshemmede barn.
- Når det renner litt over, hender det at jeg tar pennen fant. Jeg har kjent på at jeg blir oppfattet som sur, tverr og sint. Men det er jo ikke slik jeg egentlig er, forteller Monica Tangen fra Bodø.

Mandag publiserte Handikapnytt.no et leserinnlegg der hun beskrev seg selv som «hun sinte, mora fra helvete».

Det kjæreste jeg har

Hun som har lært seg alle paragrafene, vedtakene og reglene, og som kan konfrontere «hjelpeapparatet» for å det tilbudet som hennes sju år gamle sønn har krav på, og som han trenger.

Ikke fordi hun ønsker å være sint og konfronterende. Men fordi det har vist seg å være helt nødvendig.

- Jeg har sagt til ansatte på skolen til sønnen min at jeg forstår de synes jeg er vrang. Men de må forstå at han er det kjæreste jeg har, og da er det min jobb å sørge for at han får et s

Les mer

Flere saker fra Handikapnytt

Fra 2022 skal det offentlige bare kjøpe inn nullutslippsbiler. Men for rullestolbrukere flest blir det trolig bensin eller diesel på tanken i flere år framover.
Handikapnytt 22.01.2021
To norske produsenter hedres for produkter som på hver sin måte utvisker skillet mellom hjelpemidler for funksjonshemmede og godt design for alle.
Handikapnytt 20.01.2021
For to år siden ble Vipps felt og truet med tvangsmulkt av Diskrimineringsnemnda for manglende tilgjengelighet. Nå er betalingstjenesten hedret med Innovasjonsprisen for universell utforming.
Handikapnytt 19.01.2021
Alexander Skadberg ville fortelle sin historie og bli hørt. Elin Gunnarsson og Bettina Lindgren krevde politisk gjennomslag for foreldre med sterkt funksjonshemmede barn.
Handikapnytt 17.01.2021
Ålesund kommune vil prioritere rullestolbrukere som søker om HC-kort. Det er det ikke grunnlag for, mener leder i Handikapforbundets samferdselsnettverk Magnhild Sørbotten.
Handikapnytt 14.01.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt