AddToAny

Skreddersyr reklamefilm for å lokke nordmenn til Vestlandet

Skreddersyr reklamefilm for å lokke nordmenn til Vestlandet
- Denne filmen gir meg gåsehud og får virkelig vestlandshjertet til å banke av stolthet, sier administrerende direktør i Fjord Norge.
Fjord Norge, som vanligvis jobber med å markedsføre Vestlandet mot et internasjonalt publikum, har måttet omstille seg til å jobbe mot norske turister på grunn av koronapandemien. Som en del av en ny norgeskampanje, har Fjord Norge sammen med Avinor produsert en film som viser frem Vestlandet i alt sitt mangfold.

- Denne filmen gir meg gåsehud og får virkelig Vestlandshjertet til å banke av stolthet. Målet med filmen og kampanjen er å gjøre Vestlandet til et opplagt valg for norske turister. I god dugnadsånd har vi med oss partnere i og utenfor reiselivet for å sikre en målrettet distribusjon av filmen. Det er ekstra kjærkomment i en tid der reiselivet selv har svært begrenset mulighet til å kjøpe seg synlighet, sier Stein Ove Rolland, administrerende direktør i Fjord Norge.

For at filmen skal treffe seerne best mulig, har Fjord Norge valgt å slå seg sammen med teknologiselskapet Storm 121, som har utviklet en løsning som gjør det mulig å automatisk skreddersy filmen til den enkelte mottaker.

Seeren kan eksempelvis adresseres direkte med navn, eller man kan bytte ut deler av innholdet til å passe hver mottaker.

Avinor, Sparebanken Vest, Nordic Choice Hotels, De Historiske og Coop Hordaland er blant de som samarbeider med Fjord Norge AS for å distribuere filmen og løfte reiselivet på Vestlandet.

- Denne sommeren vil for mange handle om å utforske vårt langstrakte og flotte land. Vi har i denne runden valgt å promotere vakre Vestlandet, og synes Fjord Norge sitt forslag om å lage en personlig videohilsen til alle Avinors nyhetsbrevmottakere var unik mulighet. Vi håper de retter blikket mot vest - og flyr til flyplassene våre der - og videre ut til alle de unike opplevelsene som venter, sier Petter Norstrøm, leder for digital passasjerkommunikasjon i Avinor.

Se filmen her!

Image-text:

På turistjakt:

Fjord Norge og Avinor har fått hjelp av Storm 121 til å skreddersy sin reklamefilm til hver enkelt seer.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Både Heydays og deres nye byråsatsing leverer positive tall i 2019.
Kampanje 06.08.2020
Skal ha fremmet en plan som innebærer overtakelsen av virksomheten i alle land.
Kampanje 06.08.2020
Inngår samarbeid med Omaken Sports og Joachim «Noobwork» Haraldsen.
Kampanje 06.08.2020
- Vi spør oss om dette muligens kan være starten på en ny tid, skriver Jens Sjøberg og Christian A. Berg i Very Agency.
Kampanje 06.08.2020
- Løsningen ligger ikke i spaltemeterne med hagleskudd som ukentlig avfyres innenfor egen disiplin, skriver rådgiver Elin Bøe i Capgemini Invent.
Kampanje 05.08.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt