AddToAny

Skal sikre nye salgsrekorder med Karsten Warholm: - Har lenge vært en drøm å jobbe med norsk sjømat

Aldri har det vært solgt mer norsk sjømat i utlandet enn i år. Nå inngår Sjømatrådet en samarbeidsavtale med Karsten Warholm.
Norges sjømatråd og Karsten Warholm inngår en toårig samarbeidsavtale.

- Sjømatrådets visjon er «sammen vinner vi verden for norsk sjømat». Gjennom denne avtalen får vi med en på laget som faktisk har vunnet verden. Jeg er derfor utrolig stolt over at Karsten Warholm nå skal jobbe sammen med oss for å nå vår visjon. Det er en veldig god match mellom oss, og jeg er trygg på at vi kommer til å samarbeide godt og støtte opp om hverandres arbeid, sier administrerende direktør Renate Larsen i Norges sjømatråd.

Avtalen med Sjømatrådet gjelder for 2022 og 2023 og i denne perioden skal partene jobbe sammen for å forsterke posisjonen til norsk sjømat i hele verden. Totalt bruker Sjømatrådet i overkant av 300 millioner kroner på å markedsføre norsk fisk og skalldyr i 30 land rundt om i verden.

- Drømmen vår har lenge vært å jobbe med norsk sjømat. Det er et fantastisk og viktig produkt for nasjonen Norge og noe som hele teamet vårt har et veldig nært forhold til. Nå gleder jeg meg til å jobbe sammen med Sjømatrådet og finne vår felles plattform, sier Karsten Warholm i en melding.

2021 vil ifølge sjømatsjefen i Norge bli tidenes beste år for norsk sjømateksport. I dag kunne en stolt Renate Larsen også presentere nyheten om at den gamle verdirekorden fra 2019 på 107,2 milliarder kroner er passert.

- Det er jo ekstra passende at vi på denne rekorddagen kan offentliggjøre samarbeidsavtalen med Karsten Warholm, som jo er en som virkelig er vant til å sette rekorder, sier Renate Larsen.

To globale giganter

Norge er verdens nest største sjømateksportør og med en olympisk mester og verdensrekordholder på laget mener Sjømatrådet at det er snakk om globale giganter på hver sin arena.

- Vi har et felles mål om å øke kjennskapen og kunnskapen om sjømat fra Norge. Å øke sjømatkonsumet er ikke bare viktig for landets inntekter og arbeidsplasser, men også for å nå FNs bærekraftsmål, sier Renate Larsen.

Warholm sier han også har et personlig forhold til næringen.

- Landet vårt er tuftet på de verdiene som kommer fra sjømatnæringen. Mine forfedre jobbet selv på sjøen med alt mulig av fangst og fiske, og jeg har alltid hatt en stor forkjærlighet for norsk sjømat. Sjømat er også en viktig del av kostholdet mitt og helt nødvendig for å levere de resultatene som jeg gjør. Det er jo også en kjent sak at alt det beste i verden kommer fra kysten i Norge, sier Karsten Warholm.

Årlig eksporterer Norge sjømat til rundt 150 land.

Redaksjonen anbefaler Premium

Sjømatrådet bruker 150 millioner i året på medier - Nå skal de velge nytt mediebyrå

Image-text:

Sjømatallianse:

Administrerende direktør Renate Larsen i Norges Sjømatråd, Karsten Warholm og trener Leif Olav Alnes skal jobbe sammen for å forsterke posisjonen til norsk sjømatråd i hele verden.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Klarte over 100 millioner overskudd siste regnskapsår.
Kampanje 28.01.2022
- Jeg er helt ærlig skikkelig stolt, sier Emma Thorén.
Kampanje 28.01.2022
Juryleder Lars Mitlid mener reklameåret har bydd på oppturer og nedturer.
Kampanje 28.01.2022
Her er de nye medlemmene av Kringkastingsrådet.
Kampanje 28.01.2022
- Godt innhold er lidenskapen min, sier Hærland.
Kampanje 28.01.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt