Kjøkkenskriveren
18.06.2019
SITRON OG PASJONSFRUKTMOUSSE
3 dl yoghurt naturell 100 g lett rømme Revet skall og saft av 1 stor sitron Juice av 2 pasjonsfrukter (ca. ½ dl) 1 ts vaniljesukker 100 g sukker 10 plater gelatin 1 dl kremfløte 2 eggehviter
BÆRFYLL
200 g frosne bjørnebær eller andre skogsbær
SPEILGLASUR
75 g vann 150 g sukker 140 g glukosesirup 100 g kondensert melk 5 pl gelatin 150 g hvit sjokolade Rosa eller lilla konditorfarge
SLIK GJØR DU
Rist nøtter, kjerner og gryn lett i en stekepanne. Tilsett akasiehonning mens det er varmt i pannen. Bland alt med smeltet smør og kan
Gå til medietBÆRFYLL
200 g frosne bjørnebær eller andre skogsbær
SPEILGLASUR
75 g vann 150 g sukker 140 g glukosesirup 100 g kondensert melk 5 pl gelatin 150 g hvit sjokolade Rosa eller lilla konditorfarge
SLIK GJØR DU
Rist nøtter, kjerner og gryn lett i en stekepanne. Tilsett akasiehonning mens det er varmt i pannen. Bland alt med smeltet smør og kan