AddToAny

Sigrid Bonde Tusvik og Morten Hegseth leder årets Gullruten

Sigrid Bonde Tusvik og Morten Hegseth leder årets Gullruten
- Jeg har et nærmest forstyrra forhold til Gullruten.
Gullruten 2020 går av stabelen lørdag 9. mai i Grieghallen i Bergen. I år får Sigrid Bonde Tusvik med seg Morten Hegseth til å lede showet. Det kommer frem i en pressemelding fra TV 2.

- Altså, for en drøm og noe som har vært på min bucketlist! Det er den absolutte drømmejobben på TV, og når man ser tilbake på Gullrutens historie er det en jobb jeg angriper med ærefrykt, glede og en solid porsjon nervesammenbrudd. Jeg skal begynne å meditere i dag kjenner jeg nå, sier Hegseth.

Gullruten er TV-bransjens store festaften og pleier som regel å by på alt som kan krype og gå av norske tv-kjendiser, rød løper, kjoler, spenning og vinnertaler. Hegseth går til jobben med både ærefrykt og nerver.

- Jeg har et nærmest forstyrra forhold til Gullruten, fordi jeg elsker det så mye. Kjendiser, kjoler og rørende taler, da er jeg solgt. Jeg tror jeg har vært der mer eller mindre hvert år siden 2010, hovedsakelig på jobb, og jeg synes alltid det er like fint og moro. I en tid der det produseres mer TV enn noen gang, er også Gullruten viktigere enn det noen gang har vært, sier Hegseth.

Sigrid Bonde Tusvik skal lede sin fjerde Gullruten-sending, og er mer enn klar for stå på scenen i Grieghallen igjen.

- Jeg elsker Gullruten, den eneste festen der tv-kjendiser er samlet på rød løper og fanget i partybyen Bergen, sier Bonde Tusvik.

Om sin nye programledermakker har hun følgende å si:

- I frykt for å hoppe etter egen programlederlegning har jeg gått i homoterapi og fått med meg Morten Hegseth. Men foreløpig er det vanskelig å jobbe med Morten. Ikke fordi han ikke er en fin fyr, men fordi han bor i Argentina og ser ekstremt svett ut i panna, så her må det jobbes fort når han er tilbake etter finalen på «Love Island», sier Bonde Tusvik.

Hegseth gleder seg til å jobbe med det han kaller Gullruten-gudinnen.

- Heldigvis kjenner jeg Sigrid fra før, og heldigvis er hun mye morsommere enn meg. Sigrid er en slags Gullruten-gudinne med sine sylskarpe kjoler og hysteriske vitser. De vitsene hennes får jeg aldri til, men kanskje jeg får lov til å prøve meg på en kjole? spør Hegseth, før han legger til:

- Litt Billy Portersk rød løper-magi på Gullruten hadde jo vært gøy!

Gullruten går av stabelen lørdag 9. mai i Bergen, og de nominerte til årets priser offentliggjøres onsdag 1. april på Edderkoppen scene i Oslo.

Image-text:

Nytt Gullruten-par:

Sigrid Bonde Tusvik og Morten Hegseth leder Gullruten 2020. Foto: Fredrik Arff/TV 2

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

- Da koronapandemien traff Norge som et sleggeslag 12. mars fikk de norske mediebyråene over natten snudd hverdagen på hodet, skriver Børre Sunde.
Kampanje 30.05.2020
Nordmenns digitalbruk har skutt i været under koronaepidemien
Kampanje 30.05.2020
For andre år på rad øker inntektene for NTB. I 2019 hadde nyhetsbyrået en vekst på nesten ni prosent.
Kampanje 29.05.2020
Postdoktor i retorikk om statsrådenes krisekommunikasjon.
Kampanje 29.05.2020
Shoots styrker satsningen på mat og henter inn Gitte Witt og Filip Loebbert på eiersiden i byrået.
Kampanje 29.05.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt