AddToAny

Sbanken feirer 20 år med 120.000 hilsener fra sjefen

Sbanken feirer 20 år med 120.000 hilsener fra sjefen
- Løsningen fra Storm 121 gir oss en anledning til å by på oss selv, sier Øyvind Thomassen, daglig leder i Sbanken.
Sbanken feirer 20 år med å sende ut personlig videohilsen til over 200.000 kunder.

- Det er nå 20 år siden Sbanken startet opp som Norges første heldigitale bank, og med det ristet liv i en temmelig konservativ bransje. Vi ønsker å feire jubileet gjennom skreddersydde hilsener til alle våre kunder, for det er først og fremst de vi er til for, sier Thomassen.

Banken har samarbeidet med Storm 121 og har laget 120.000 unike filmer tilpasset hver enkelt mottaker etter sistnevntes fornavn.

- Løsningen fra Storm 121 gir oss en anledning til å by på oss selv og vise frem det glimtet-i-øyet vi er kjent for å ha. Vi har alltid utfordret på kundenes vegne, og har ingen planer om å stanse med det første. Nettopp det er et viktig aspekt i denne videoen, som gis gjennom en hilsen fra meg personlig. Dette forplikter, men er slik jeg alltid har jobbet i Sbanken - og skal fortsette å gjøre, sier Thomassen.

I hovedrollen i jubileumsfilmen finner vi Sbanken-direktør Øyvind Thomassen og her kan du se en av filmene.

Administrerende direktør Martin Nerstad i Storm 121 sier han er stolt av samarbeidet med Sbanken.

- Sbanken har alltid vært og er en tydelig utfordrer i en etablert bransje, og det er alltid gøy å få lov til å jobbe med en leken utfordrer, sier han.

- Sbanken er en av de første bankene som har tatt i bruk denne teknologien i større skala på nordisk nivå, og vi er veldig stolte av dette samarbeidet, sier partner og gründer Ronald Heyerdahl Griffin i Storm 121.

Storm 121 ble startet av Øyvind Kvamme-Vik og Ronald Griffin i 2017 under navnet PVM House, og har utviklet en teknologi som muliggjør effektiv utsendelse av filmer som er personifisert til hver enkelt mottaker.

Image-text:

Feirer 20 år:

Administrerende direktør Øyvind Thomassen i Sbanken spiller hovedrollen i bankens jubileumsfilm, sendt ut til over 200.000 kunder. Sbanken fyller 20 år i 2020.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

- I dag pantes ni av ti flasker og bokser her til lands. Vårt mål er å få inn den tiende også, sier markedsdirektør.
Kampanje 21.09.2020
- 2019 går inn i historien som et av de aller mest spennende årene vi noensinne har hatt, sier partner.
Kampanje 21.09.2020
Sponsor- og Eventforeningen er ikke blitt rådført før regjeringen legger frem sin krisepakke mandag ettermiddag.
Kampanje 21.09.2020
TV-anmelderne triller terningkast fem og seks for premiereklare «Norsk-ish».
Kampanje 21.09.2020
Men to selskaper taper fortsatt enormt med penger.
Kampanje 21.09.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt