AddToAny

Satte politiansatte til å gjøre oppgavene til streikende vektere

Satte politiansatte til å gjøre oppgavene til streikende vektere
- Dette er streikebryteri, tordner Kristin Aga, i Oslo politiforening.
I forrige uke gikk vektere som er organisert i Norsk Arbeidsmandsforbund og Parat ut i streik, etter at arbeidstakerne ikke kom til enighet med arbeidsgiverorganisasjonen NHO Service og Handel. Blant vekterne som er i streik, jobber flere i et selskap som Oslo politidistrikt har leid inn.

Nå reagerer Oslo politiforening sterkt på at Oslo politidistrikt har satt inn to av sine egne ansatte for å dekke arbeidsoppgavene til to av de streikende vekterne.

- De har satt inn politifolk i jobben til vektere som er i streik. Det mener vi er streikebryteri, sier Kristin Aga, leder i Oslo politiforening.

- Ledelsen mener de har lov til å gjøre dette. Men en ting er hva de mener er innenfor regelverket, en annen ting er hva som er klokt. De beordrer politif

Les mer

Flere saker fra Politiforum

Catherine Janson blir ny IKT-direktør i politiet. Hun tar dermed over etter Merethe Austgulen, som sa opp jobben som direktør i Politiets IKT-tjenester i april, og gikk til konsulentselskapet Sopra Steria.
Politiforum 27.10.2020
Søknadsfrist: Vi søker en initiativrik og motiverende leder til avsnittet for håndtering av tips og nye trusler til PST.
Politiforum 26.10.2020
Regionlensmann Andreas Nilsen og hans ansatte frykter at Troms politidistrikt blir endevendt i en ny «reform i reformen», som kan innebære at lensmannsdistriktene skrives ut av historiebøkene.
Politiforum 26.10.2020
«Eg må erkjenne at vi skvatt godt då. Og eg måtte innsjå at eg hadde utstedt dødsattesten over nett i Oslo litt vel kjapt.»
Politiforum 25.10.2020
Utfordringen er at handlingsrommet til politimestrene har blitt mindre og mindre. Mye tyder på at dette også kommer til å skje neste år.
Politiforum 23.10.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt