AddToAny

Sannum og Bergestuen åpner døren for ny partner - kommer fra Medietilsynet

Sannum og Bergestuen åpner døren for ny partner - kommer fra Medietilsynet
- Vi er superglade for at Kristine blir med på laget, sier Eva Sannum i Sannum & Bergestuen.
Det nystartede kommunikasjonsbyrået til de to rådgiverne Eva Sannum og Svein Tore Bergestuen har gjort sin første ansettelse samtidig som de også utvider partnerskapet. Det er Kristine Meek som kommer fra stillingen som direktør for kommunikasjon, rådgivning og analyse i Medietilsynet som blir på laget til Sannum og Bergestuen.

- Vi er superglade for at Kristine blir med på laget. Både erfaringen og personligheten hennes passer oss perfekt. Vi er jo opptatt av å omgi oss med flinke folk som vi også har lyst til å henge med. Det kommer tross alt en tid etter koronaen hvor vi skal ha det mye gøy sammen. Og med sin bakgrunn fra Aftenposten, Telenor og Medietilsynet vil hun definitivt styrke vår spiss inn i medienæringen, sier Eva Sannum.

- Dere sa vel til Kampanje i fjor at dere ikke skulle flere, hva skjedde?

- Vi sa det ikke var plass til flere navn i logoen. Men så oppdaget vi at ikke alle er like jålete som oss. Med Kristine som partner får vi mer av det vi sa vi ønsket oss da vi slo oss sammen: Gøy på jobb, sier Sannum til Kampanje.

Jobbet sammen i GK

Meek har erfaring fra krysningsfeltet mellom politikk, kommunikasjon og journalistikk og har foruten de siste tre årene i Medietilsynet, har hun vært innom både Aftenposten, Bellona og Geelmuyden.Kiese. Meek var også åtte år i Telenor Norge, der hadde hun blant annet hadde ansvaret for å gjennomføre selskapets strategi for samfunnsansvar, før hun ledet avdelingen for eksternkommunikasjon.

- Eva og Svein Tore er tvers igjennom dyktige fagpersoner og jeg gleder meg veldig til å bidra i Sannum & Bergestuen. Det er imponerende hva de har fått til på kort tid, og for meg betyr det mye å jobbe sammen med folk som er oppriktig interessert i ytringsfrihet og medienes rolle i samfunnet, sier Kristine Meek.

Blir partner i byrået

Bergestuen sier det nå er intensjonen at Meek går inn på eiersiden i Sannum & Bergestuen.

- Helt siden vi jobbet sammen i Geelmuyden Kiese har jeg ønsket å teame opp med Kristine igjen. Ikke bare er hun utrolig dyktig som fagperson, hun bryr seg om folk rundt seg og samfunnet hun er en del av. I tillegg til den brede medieerfaringen vil Kristine styrke oss på flere områder, blant annet tech, bærekraft og ledelse, sier Svein Tore Bergestuen.

- Så Kristine Meek skal inn på eiersiden, men hvor stor eierandel får hun?

- Hun blir partner i navn og gavn, men prosenter har vi ikke landet. Formalisering av eierskap vil først skje litt senere, sier Bergestuen.

- Kan vi vente oss flere partnere?

- Hvis oppgavene vokser like raskt, så hvem vet. Vi har fortsatt ingen klar vekststrategi, men det er mange oppgaver som er spennende, og som kan kreve et større lag.

Sannum & Bergestuen ble etablert på senhøsten i 2020, og flytter for anledningen også til nye lokaler på Aker Brygge. Kristine Meek starter i Sannum & Bergestuen 1. juni.

Image-text:

I partnerskap:

Kristine Meek blir ny partner i kommunikasjonsbyrået Sannum & Bergestuen. Her er Meek sammen med sine nye partnere Svein Tore Bergestuen og Eva Sannum,. Foto: Kristoffer Hundstad.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

NRK får igjen flest nominasjoner - og Netflix dukker opp for første gang på listen.
Kampanje 16.04.2021
- Uten en løsning vil det ikke spille noen rolle om det er publisistene eller annonsørene som sitter på de beste og skarpeste dataene, skriver Jan Berthrand Danielsen i Adform.
Kampanje 16.04.2021
- Disse ansettelsene svarer på våre kunders ønske om å løse enda flere kommunikasjonsutfordringer på ett sted, sier byråleder i MSL, Rolf Aaneland.
Kampanje 16.04.2021
- Budskapet er tydelig, roser Gullfisk-juryen.
Kampanje 15.04.2021
- Et klart førstevalg hos alle som var involvert i prosessen, sier markedssjefen.
Kampanje 15.04.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt