AddToAny

Rapport om varslingssak for politijuristene i Øst: Enkelte har hatt et uforsvarlig arbeidsmiljø

Rapport om varslingssak for politijuristene i Øst: Enkelte har hatt et uforsvarlig arbeidsmiljø
Rapporten konkluderer med at enkelte påtalejurister i Øst politidistrikt har hatt et uforsvarlig arbeidsmiljø, men at dette ikke er tilfelle for påtalejuristene generelt.
Politijuristene i Øst politidistrikt leverte inn et varsel i november i fjor, om at påtalejuristene hadde en uforsvarlig arbeidssituasjon. Nå er rapporten klar, og den fastslår at det ikke er grunnlag for kritikk mot politimester Ida Melbo Øystese.

Rapporten viser likevel til at enkelte av påtalejuristene har hatt et uforsvarlig arbeidsmiljø, men at det ikke er grunnlag for at påtalejuristene i Øst generelt har hatt et uforsvarlig arbeidsmiljø.

- Advokatfirmaet Kluge har nå gjennomført en selvstendig og uavhengig undersøkelse av varselet på oppdrag fra Politidirektoratet. De har gått igjennom en omfattende m

Les mer

Flere saker fra Politiforum

Søkerlista består av to politimestre og Eirik Jensens tidligere sjef.
Politiforum 18.05.2021
Flertallet i Høyre stemte mot forslaget om generell bevæpning. Frp er skuffet.
Politiforum 18.05.2021
Politi- og lensmannsetaten har lenge hatt ambisjoner om økt mangfold blant de ansatte og om å ta i bruk den særskilte kompetansen ansatte med etnisk minoritetsbakgrunn besitter. I hvilken grad lykkes de med det?
Politiforum 17.05.2021
«Jeg hadde faktisk klart å koble voldsalarmen i distriktet over på min private mobiltelefon!»
Politiforum 16.05.2021
Politioverbetjent Stig Tonsjø fryktet å miste jobben i Oslo politidistrikt da han ble rammet av Alzheimer. Det viste seg å være en grunnløs bekymring.
Politiforum 15.05.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt