AddToAny

Politimannen Steinar ror til Frankrike - til inntekt for Stine Sofies stiftelse

- Dette er jo et egoistisk prosjekt i utgangspunktet, så hvis man kan kompensere med å gjøre noe godt for andre synes jeg det er veldig bra, sier Steinar Haakonseth.
Tidligere har krimvaktleder Steinar Haakonseth (47) fra Kristiansand rodd både til Sverige og Danmark, men 20. juni setter han seg i båten igjen for å ro en enda lengre strekning. Da setter han kursen mot Port Napoléon i Frankrike, hvor han planlegger å gå i land etter tre måneder på sjøen.

Han skal også ro for et godt formål, og samarbeider med Stines Sofies-stiftelse for å samle inn penger til deres arbeid.

- Jeg hadde lyst til å ta en ny rotur, og da stod det mellom å reise langs norskekysten og opp til nordkapp, eller dra sørover. Da var det en som kom meg i forkjøpet og som dro nordover fra Kristiansand, så da tenkte jeg at jeg fikk dra sørover, sier Haakonseth.

- Jeg hadde tenkt å søke permisjon fra jobben og gjøre dette i ro og mak, men så var det en som ville hjelpe meg på sponsorsiden og en som ville hjelpe meg

Les mer

Flere saker fra Politiforum

Spesialenheten for politisaker har startet etterforskning.
Politiforum 26.07.2021
Snart skal Justisdepartementet avgjøre om man skal innføre elektrosjokkvåpen i politiet i Norge. Nå gleder Kjetil Lussand, leder for elektrosjokkvåpen-prosjektet i POD, seg til sommerferie i Hardanger.
Politiforum 26.07.2021
Jeg er fortsatt bekymret for hvor godt rustet vi er til å håndtere en terroraksjon i et mer avsidesliggende sted i Norge.
Politiforum 26.07.2021
I denne testen rettes fokuset mot superundertøy under aktivitet, og ikke minst når det er varmt. Veldig varmt.
Politiforum 24.07.2021
Politiets Fellesforbund mener Politidirektoratet bruker avgjørelsen om å gjøre stillingstitelen «lensmann» kjønnsnøytral, til å samtidig fjerne særaldersgrensen for enkelte stillinger.
Politiforum 23.07.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt