AddToAny

Politihelikopter i Finnmark? Ja, det er mulig!

Siden ingen av statsetatene og kommunene i Finnmark har «behov nok» eller «befolkningsgrunnlag nok» for et eget helikopter - tenker jeg man bør vurdere et spleiselag for en felles helikoptertjeneste.
Det er mange tema jeg engasjerer meg i. Av og til tror jeg omgivelsene mine synes det blir litt mye, men det meste lar seg jo løse. Min utfordring er at jeg vil veldig mye og jeg brenner virkelig for at alle i Finnmark skal ha det bra, og at Finnmark skal være et godt sted å vokse opp og et godt sted å leve.

Jeg har også klokketro på at om vi samler kreftene våre - så skal vi får det meste til.

Derfor har jeg engasjert meg i flere saker som for eksempel det å ta vare på de sårbare i vårt samfunn - jeg utfordrer kommunene på dette tema og det vil være et tema på alle politiråd fremover. Jeg ønsker en desentralisert politiutdanning i Finnmark for å rekruttere og for å beholde politi i Finnmark - det er mulig om man bare vil. Vi jobber med å realisere Stortingets beslutning om samlokalisert nødmeldetjeneste også i Finnmark. Det er viktig for å få til en bedre beredskap og samvirke nødetatene imellom. Prosessen har tatt lang tid, men det skyldes i stor grad beslutninger som tilligger andre enn oss.

Nå tenker jeg å skrive om en sak som Politiforum løftet forrige uke. Nemlig helikopter.

Mobilitet er vel

Les mer

Flere saker fra Politiforum

Fire personer har søkt på stillingen som Kripos-sjef. Den 20. januar i år gikk fristen for å søke på den utlyste stillingen som Kripos-sjef ut.
Politiforum 21.01.2020
Norge vil på ett eller annet tidspunkt igjen bli rammet av en terrorhendelse. Vi må sørge for at politimannskaper over hele landet er rustet til å håndtere en slik situasjon, skriver PF-leder Sigve Bolstad.
Politiforum 21.01.2020
Etter at Fremskrittspartiet i dag varslet at de skal gå ut av regjeringen, må statsminister Erna Solberg finne en ny justisminister.
Politiforum 20.01.2020
Som en del av prosjektet skal førsteamanuensis Geir Heivoll ved PHS fordype seg i arkivmateriale som er ukjent for de fleste.
Politiforum 18.01.2020
Politiet har nylig anskaffet flere nye helikopter. Slik jeg har forstått det, så har vi opsjon på ytterligere to. Hvorfor ikke la de være til felles bruk for nødetatene og Forsvaret i Finnmark?
Politiforum 17.01.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt