AddToAny

Politihøgskolens koronahåndtering

Politihøgskolens koronahåndtering
Gjennom hele krisen har det fremstått som om PHS har valgt de strengeste tiltakene, uten vilje til å bruke den fleksibiliteten lovene og anbefalingene rommer for å tilpasse til egne forhold eller enkelttilfeller.
Jonas Høisveen setter ord på noe mange studenter kjenner seg igjen i. Året har vært preget av usikkerhet og begrensninger, og sammenlignet med koronafrie kull har vi «koronastudentene» hatt dårligere forutsetninger enn normalt.

Samtidig er jeg sikker på at studentene som blir ferdige til sommeren også vil bli gode betjenter. Vi var allerede godt over halvveis i praksisåret da koronaen kom til landet, og etter en uheldig nedstenging av praksisplassene klarte man å åpne igjen slik at studentene fikk med seg mer viktig erfaring.

Etter arbeid med en mengde smittevernstiltak blir B3-leir også gjennomført. Dette er tross alt den viktigste arenaen for operativ trening man har i B3, selv i et normalår.

Jeg har selv deltatt i første leirpulje, og selv om det var visse smittevernsbegrensninger var det en god opplevelse med godt læringsutbytte. Det var også en god sosial opplevelse mange studenter på andre skoler ville misunt oss.

Det er riktig at man med all hjemmesittingen mister en arena for uformell refleksjon og læring, og at undervisning over nett ikke er det samme som på skolen. Samtidig opplever jeg at vi har lærere som gjør sitt beste, og som prøver å lage digitale undervisningstimer der man kan spørre og reflektere.

Det er riktig at man med all hjemmesittingen mister en arena

Les mer

Flere saker fra Politiforum

Søknadsfrist: Ved Politihøgskolens avdeling for etter- og videreutdanning er det ledig en fast stilling som avdelingsleder. Vi søker en strategisk, utviklingsorientert og engasjert leder med solid ledererfaring.
Politiforum 15.04.2021
Søknadsfrist: Ved Politihøgskolens bacheloravdeling i Oslo er det ledig en fast stilling som avdelingsleder. Vi søker en strategisk, utviklingsorientert og engasjert leder med solid ledererfaring.
Politiforum 14.04.2021
Politistudentenes kraftige kritikk mot serien viser hvor sterkt motivert norske politistudenter allerede er for operativt politiarbeid, også for de operative spesialenhetene.
Politiforum 14.04.2021
Rapporten konkluderer med at enkelte påtalejurister i Øst politidistrikt har hatt et uforsvarlig arbeidsmiljø, men at dette ikke er tilfelle for påtalejuristene generelt.
Politiforum 13.04.2021
I løpet av det siste året kan jeg ikke si at «kjeltringen» har endret adferden sin spesielt eller tatt hensyn til korona. Det har fortsatt vært behov for fysiske pågripelsesteknikker og inntransporter.
Politiforum 12.04.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt