AddToAny

Pakken levert til Ski politistasjon var en bombe.

Pakken levert til Ski politistasjon var en bombe.
Gjenstanden som ble levert til politihuset i Ski onsdag morgen viser seg å være en skarp bombe, med stort skadepotensiale.
- I går kveld ble vi orientert av bombegruppen om at den gjenstanden det er snakk om, er en såkalt improvisert sprengladning, konstruert for å detonere ved åpning. En såkalt IED. Med andre ord, en skarp bombe. En reell bombe, som har hensikt og potensiale å gjøre skade på mennesker, sier politimester i Øst politidistrikt, Steven Hasseldal under en pressekonferanse torsdag.

Det var onsdag morgen, klokka åtte at en pakke ble levert til postmottaket ved Politihuset i Ski. Pakken var adressert til politiet og ble sendt som ordinær post.

- Da pak

Les mer

Flere saker fra Politiforum

Etter en grundig valgprosess er Handicare valgt som leverandør av motorsykler til politiet. Politiets Fellestjenester har altså valgt Handicare AS som leverandør av motorsykler.
article_web Politiforum 10.12.2018
Postpakken som inneholdt en bombe og ble levert til Follo politistasjon onsdag morgen har ført til at også politidistriktene i resten av landet tar flere forholdsregler når de nå mottar pakker.
article_web Politiforum 07.12.2018
Stortingsrepresentant og medlem av justiskomiteen, Lene Vågslid (Ap) reagerer sterkt på angrepet mot Ski politistasjon. Torsdag formiddag ble det kjent at pakken som ble levert til Ski politistasjon onsdag morgen, var en bombe.
article_web Politiforum 06.12.2018
Norge er blant landene som har deltatt i en omfattende politiaksjon mot hvitvasking i regi av Europol. European Money Mule Action (EMMA 4) pågikk i tre måneder fra september til og med november i 30 land.
article_web Politiforum 06.12.2018
Som politiforskere ser vi et forandret politi. Det som tidligere var politioppgaver utføres nå av andre etater, sikkerhetsselskaper eller gjøres ikke i det hele tatt.
article_web Politiforum 05.12.2018

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt