AddToAny

Oslo Pride ansetter kommunikasjonsrådgiver: - Betyr enormt mye for meg

Oslo Pride ansetter kommunikasjonsrådgiver: - Betyr enormt mye for meg
Oslo Pride styrker sin administrasjon og ansetter Rohan Sandemo Fernando som kommunikasjonsrådgiver.
Nå utvider Oslo Pride-staben med å ansette Rohan Sandemo Fernando, som vil skal ha strategisk kommunikasjon som sin hovedoppgave. Han vil også operere som festivalens pressekontakt, skriver festivalen i en pressemelding.

Fernando har de siste ti årene har jobbet med kommunikasjon og publikumsutvikling for Forsvarets musikk og Norsk Militær Tattoo. Han har fra tidligere bred erfaring innen kommunikasjon og produksjon fra kulturfeltet. Fernando har en tverrfaglig akademisk bakgrunn fra musikkvitenskap og kjønnsstudier, og skrev masteroppgave om fremstillinger av kjønn og identitet i musikkvideo-mediet.

- Oslo Pride er mye mer enn en vanlig festival - den forandrer liv! Å kunne bidra i arbeidet for et mer inkluderende samfunn og menneskelig likeverd betyr enormt for meg. Jeg tiltrer derfor stillingen med stor entusiasme, men også med ydmykhet og respekt for arbeidet som er lagt ned før meg. Aller mest gleder jeg meg til å møte og la meg inspirere av de frivillige ildsjelene som hele veien driver festivalen frem, sier Fernando.

Bak Norges største feiring av skeiv kjærlighet og mangfold står hundrevis av frivillige. Utover de som trår til under selve gjennomføringen av festivalen i juni, finnes det også en stor gruppe med helårsfrivillige. Blant disse er det flere frivillige fagsjefer som har større ansvar innen områder som booking, teknologi og internasjonalt samarbeid. I 2019 kunne festivalen også ansette en fast administrasjon.

- Administrasjonen ivaretar festivalens daglige drift og tilrettelegger for frivilligheten. De frivillige har helt siden start vært hjertet og kjernen i festivalen. Det er deres innsats, engasjement og innovasjon som gjør Oslo Pride mulig og har skapt vår suksessfaktor. Frivillighet er derfor både et strategisk satsingsområde og en viktig kjerneverdi for Oslo Pride. Det stilles likevel høye krav til en arrangør i dag, og en stabil administrasjon er avgjørende for å kunne løse vårt samfunnsoppdrag som pridefestival. Vi er derfor veldig glade for å få med Rohan Sandemo Fernando på laget, sier styreleder Fredrik Dreyer.

I år arrangeres Oslo pride fra 18. til 27. juni, og etter et heldigital arrangement i fjor, satser festivalen i år på å feire pride «med det digitale og det fysiske i skjønn forening».

Image-text:

Nyansatt i Oslo Pride:

- Oslo Pride er mye mer enn en vanlig festival - den forandrer liv, sier den nyansatte kommunikasjonsrådgiveren Rohan Sandemo Fernando. Foto: Oslo Pride

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Forventningene før det kongelige intervjuet med hertuginne Meghan Markle og prins Harry er enorme.
Kampanje 07.03.2021
- Vi har vært veldig klare på at dette var slutten hvis vi ikke ble enig, sier Nent-topp.
Kampanje 06.03.2021
- Fascinerende og litt pussig at det første initiativet til boikott kommer fra Norge, sier Reidar Sollie, leder i Norske Sportsjournalisters Forbund.
Kampanje 05.03.2021
- Vi er utrolig glade og takknemlige, sier Exit-produsent Petter Testmann-Koch.
Kampanje 05.03.2021
- Det var ikke lett å takke nei til gjenvalg, men jeg vet at det er rett, sier Hanna Relling Berg.
Kampanje 05.03.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt