AddToAny

Omega Media vokser

Omega Media vokser
Har økt med tre ansatte i oktober. - Har et økende behov for strategiske ressurser på laget, sier byråleder. I det digitale markedsføringsbyrået Omega Media, startet av Erling Løken Andersen i 2004, vokser seg større.
I oktober startet fire nyansatte i byrået.

Robin Figueredo og Kine Aarum er begge ansatte som digitale rådgivere. Figueredo kommer sist fra jobben som han leder for rekrutterings- og markedsstrategi i reklamebyrået Switch Communication, mens Aarum kommer sist fra salgsstartupen Vainu. Agnes Bendiksen har startet i stillingen som prosjektmedarbeider. Til sist har Amilie Dyrø Waag kommet til byrået som lærling i mediegrafikerfaget.

- Hovedfokuset vårt er hele tiden økonomisk vekst, men vi er også opptatt av å dele kompetansen vi sitter på med unge talenter i bransjen. De siste par årene har vi jevnlig tatt inn praktikanter, og har opplevd stor nytteverdi av dette. Vi ønsker ikke bare at praktikantene skal være en ressurs for oss, men at vi også kan være en ressurs for dem i videre karriere, sier Andersen.

Men det er spesielt etter 2013 at byrået har fått vind i seilene, kan Andersen fortelle. Omsetningen har økt fra 3,3 millioner kroner i 2013 til en forventet omsetning på 17 millioner kroner i 2018.

- Bare siden fjoråret har vi doblet kundeporteføljen vår, som i dag også strekker seg til land i Skandinavia og Europa. Dette har ført til et økende behov for flere strategiske ressurser på laget. I høst har vi derfor satset stort på talenter innen salg og rådgivning, og vi har nå fått på plass to dyktige og kreative hoder som skal hjelpe oss med å utvide kundebasen ytterligere, forteller Løken Andersen.

Målet for 2019 er en omsetning på 20-22 millioner.

- Det er ambisiøst, men samtidig har vi vokst omsetningen med 40-50 prosent hvert år siden 2013. Vi ser at vårt tjenestespekter, med spesialistkompetanse på søkemotoroptimalisering, søkemotormarkedsføring, sosiale medier og webutvikling, er sterkt etterspurt i markedet, sier han.

Omega Media ble etablert i 2004 med blant annet nettsamfunnet biip.no som en av tjenestene. I 2008 ble Omega Media solgt til Egmont og TV 2 for 76 millioner kroner, og etter en lengre periode med negative økonomiske resultater valgte Løken Andersen å kjøpe tilbake selskapet i 2013.

Blant de største kundene i porteføljen er Manpower, Bingo.com, Veni Energy Group, Enklere Liv, Ikano Bank, Axo Finans og MaxGodis.se.

Image-text:

Blir flere:

Hos Omega Media blir det flere ansatte. Her er de nye samlet med byrålederen. Fra venstre: Robin Figueredo, Kine Aarum, Amilie Dyrå Waag, Erling Løken Andersen (byråleder). Foran: Agnes Bendixen. Foto: CF-Wesenberg

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Har hatt 750.000 visninger om dagen. - Blir sakte, men sikkert mindre viktig.
Kampanje 25.09.2021
- Svaret er nei, skriver PHD-direktør Thomas Johansen om Nielsens nye digitalmåling.
Kampanje 25.09.2021
- Vi har valgt ni medarbeidere som er med på å bidra til vår samarbeidskultur, sier styreleder Thomas Høgebøl.
Kampanje 24.09.2021
TV 2 bekrefter nå at den tidligere skistjernen er tilbake på kanalen i rollen som langerennsekspert
Kampanje 24.09.2021
Fra lørdag er det igjen tillatt med fulle tribuner og fulle konsertsaler etter halvannet år med strenge begrensninger.
Kampanje 24.09.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt