AddToAny

- Om det lønner seg med utdannelse? Svaret er JA!

- Om det lønner seg med utdannelse? Svaret er JA!
- Det viktigste for meg med utdanningen er ikke lønna, det er barna, poengterer Linnea Hoff Johannessen.
26. mars publiserte NRK en artikkel med tittelen «I dette yrket lønner det seg lite med utdanning». Yrket referer til barnehagelæreryrket. Et yrke hvor det er helt riktig at lønna ikke er på langt nær det den burde være.

Men om det lønner seg å ta utdanning til å bli barnehagelærer? Da er svaret: JA, så absolutt.

Selv er jeg 23 år og snart ferdig utdannet som barnehagelærer. Til høsten følger mer studier med master i barnehagekunnskap - barndom i et samfunn i endring. Skulle jeg valgt om igjen hadde jeg valgt utdanning hver eneste gang.

Det viktigste for meg med utdanningen er ikke lønna, det er barna.

Jeg vil påstå at jeg, ved å ta den utdanningen jeg har gjort, i mye større grad er skikket til å arbeide med barn i barnehage, enn om jeg ikke hadde utdannet meg. Utdanningen g

Les mer

Flere saker fra barnehage.no

Hov barnehage i Søndre Land kommune hadde et gjennomsnittlig sykefravær på 15 prosent. I dag er situasjonen en helt annen - og de ansatte strekker seg langt for å gå på jobb.
barnehage.no 22.08.2019
I Stjørdal har de private barnehagene gått sammen og etablert et felles samarbeidsutvalg, og tirsdag arrangerte de sin egen politiske debatt. Nå oppfordrer de flere barnehager til å gjøre det samme.
barnehage.no 22.08.2019
«Dagmamma søkes» sto det på lappen Davina Talén oppdaget på en oppslagstavle på Brustad på Slemdal for 42 år siden. Nylig kunne Davinas barnehave på Slemdal i Oslo markere 30-årsjubileum.
barnehage.no 21.08.2019
Å styrke og stimulere barns språkutvikling er en av de viktigste oppgavene i det pedagogiske arbeidet i barnehagen. Polylino er ett unikt verktøy til å gjøre nettopp dette.
barnehage.no 21.08.2019
Det mener professor Mari Rege som er en av prosjektlederne for Agderprosjektet.
barnehage.no 21.08.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt