AddToAny

Ny jobb for TVNorge-programleder Fridtjof Nilsen

Ny jobb for TVNorge-programleder Fridtjof Nilsen
- Jeg tror alle som jobber som programledere har en sunn dose PR-kåthet i seg og det skal bli deilig å bruke den på en ny arena, sier Fridtjof Nilsen.
Fridtjof Nilsen har vært programleder for en rekke programmer på NRK, TV 2 og TVNorge, deriblant «Alt for Norge» «Kakekrigen» og «Gøy på landet», i tillegg til mye arbeid bak kamera, blant annet som regissør og konseptutvikler. Nå hentes Nilsen til Pressworks, som utvikler og produserer innhold for kommersielle og redaksjonelle kunder.

- Jeg tror alle som jobber som programledere har en sunn dose PR-kåthet i seg og det skal bli deilig å bruke den på en ny arena, sier Nilsen til Kampanje.

- Ikke ferdig med TV

- Er du ferdig som TVNorge programleder?

- Nei, litt av tanken med den jobben jeg gjør med Pressworks er at alt det vi har jobbet med når vi lager TV for folk, det er tanker som også kan brukes på andre areaner, sier han.

- Det betyr ikke jeg har gitt opp å jobbe med TV selv, men det betyr at man har flere ben å stå på og flere måter å bruke alt det man har lært på. Jeg har alltid jobbet mye bak kamera også. Da jeg har vært programleder bryr jeg meg mer om hvordan TV-programmet blir enn hvordan jeg fremstår. Det jeg syntes er gøy er å lage ting, ikke nødvendigvis at jeg må syns til enhver tid, fortsetter Nilsen.

- Et av de skarpeste hodene i norsk TV

Bak Pressworks står gründerne Christian Enger og Björn Audunn Blöndal. Enger er godt fornøyd med få Nilsen til Presswork.

- Vi utvikler og driver redaksjoner for kundene våre. Gjennom flere år har vi bygget opp en stall av landets beste kreative innholdsprodusenter. En troverdig satsning på film krever at vi rigger oss for produksjoner på broadcast-nivå. Til dette arbeidet trenger vi de beste folka. Fridtjof Nilsen har jobbet både foran og bak kamera i over tjue år og er et av de skarpeste kreative hodene i norsk TV-bransje, sier Enger.

Den tidligere «Alt for Norge»-programlederen sier han ser svært mye potensiale ved å bruke film på nye kreative måter.

- Dette kommer kundene våre til å merke. Flere av konseptene vi har liggende på tegnebrettet er ting som aldri er blitt gjort før. Flere av disse grepene mener vi er helt nødvendige for å gi kundene våre den oppmerksomheten de er ute etter, sier Nilsen.

Pressworks har det siste året jobbet med med selskaper som RiksTV, Høyskolen Kristiania og Egmont Publishing.

Image-text:

Klar for Pressworks:

Pressworks henter TVNorge-programleder Fridtjof Nilsen. - Det betyr ikke jeg har gitt opp å jobbe med TV selv, men det betyr at man har flere ben å stå på og flere måter å bruke alt det man har lært på, sier Nilsen til Kampanje. Foto: Pressworks.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Men underholdningsredaktøren håper enda på premiere av «Førstegangstjenesten» før sommerferien.
Kampanje 01.04.2020
Nettredaktør Ingrid Finseth Holm i Sopra Steria skriver om klarspråk i koronaens tid i denne kommentaren.
Kampanje 01.04.2020
- Stående ovasjoner til dere som har behov som skal løses, gode ideer og penger på bok - og er villige til å bruke dem nå, skriver Ingunn Solli, rådgiver i Hyperredink, i denne kommentaren.
Kampanje 01.04.2020
Med en nyinnspilling av Alf Prøysen og glimt fra et folketomt Norge, minner Visit Norway om at vi har lysere tider i vente.
Kampanje 01.04.2020
- Det oppstår et enormt informasjonsbehov under en slik krise, men dessverre er ikke all informasjon til å stole på, Mari Velsand direktør i Medietilsynet.
Kampanje 01.04.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt