AddToAny

- Nortura må være konkurransedyktige

- Nortura må være konkurransedyktige
Det har blåst litt rundt Nortura den siste tida. Forrige konsernsjef forsvant på dagen, de økonomiske resultatene var ikke bra nok. En ny toppsjef, konsernets første kvinnelige, har tatt over kommandoen når ny rammeplan for industristrukturen i bondesamvirket skal utvikles.
- Skal vi nå våre mål, må vi også satse på store anlegg, sier Anne Marit Panengstuen, som i fjor høst kom fra stillingen som administrerende direktør i Siemens til konsernsjef i Nortura.

Tar ingen sjanser
Om det ikke har vært nok av økonomiske bekymringer i Nortura den seneste tida, så kom heller ikke koronapandemien spesielt beleilig. Fordi Nortura har restriksjoner på gjestebesøk i kontorlokalene under korona, har den nye konsernsjefen siden 1. september i fjor måttet gjøre telefonintervju. Hva var da mer naturlig enn å spørre om hvordan de har taklet koronasituasjonen.
- Vi er drilla på alle mulige kriser og hadde helt fra starten av koronaen god beredskap. Produksjonen har vært holdt oppe hele tida, de ansatte har fulgt alle våre tiltak, og vi har unngått smitte i produksjonen. Dessuten har vi vært veldig strenge med hvem som har fått slippe inn i anleggene, sier Panengstuen.
Helt smittefri har imidlertid heller ikke Norturas ansatte vært, men de få som har blitt det, er raskt satt i karantene.
- Når åpner dere igjen produksjonslokalene for journalister og andre trengende?
- Smittevern er viktig på våre anlegg. Når vi slipper inn folk, er i dag vanskelig å si. Vi har hatt strenge retningslinjer i produksjonslokalene våre hele tida, fordi vi har en samf
Les opprinnelig artikkel

Flere saker fra NNN-arbeideren

NNN-arbeideren 25.09.2020
- Nei, lavere medlemskontingent har jeg ingen tro på, sier LO-sekretær Terje O. Olsson. Han viser til at medlemskontingenten beregnes som en andel av lønna, for eksempel 1,5 prosent av brutto lønn.
NNN-arbeideren 25.09.2020
te har vi diskutert og kranglet om i årevis. Nå ser vi det i virkeligheten. Derfor vil du finne kjøpmenn som har fått dobbelt så stor omsetning fordi grensen er stengt, sier Brubak. Og legger til:
NNN-arbeideren 25.09.2020
Mange har mistet mye under pandemien som fortsatt hjemsøker oss. Her til lands er vi åpenbart i en helt annen situasjon enn flere andre steder.
NNN-arbeideren 25.09.2020
NNN-arbeideren 25.09.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt