AddToAny

Norsk eier:Motoryachten er 70 fot og bygges i tre

Norsk eier:Motoryachten er 70 fot og bygges i tre
En nordmann bosatt i England er kjøperen av Spirit P70 som blir kapabel til å krysse over til Norge og tilbake uten å fylle tanken. På avstand vil Spirit 70 se ut som en av mange småyachter som stort sett kommer med glassfiberkonstruksjon.
Men denne båten fra Spirit Yach
Les mer

Flere saker fra Båtliv

Mange nye modeller for 2019 er nå lansert, og du kan se dem på lokale utstillinger å i høst. Nybåtsalget er på vei opp igjen i de fleste store markedene, og leveringstiden på nye og populære modeller vokser.
article_web Båtliv 15.10.2018
Fartøyvern- og kystkulturentusiaster noterer at forslaget til statsbudsjett ikke innebærer tøffe kutt. Men det er heller ikke så lett å få øye på den lovede satsningen på sektoren - med ett, viktig unntak.
article_web Båtliv 08.10.2018
I forslaget til statsbudsjett for 2019 settes det av et solid beløp til den ennå temmelig ferske returordningen for kasserte fritidsbåter.
article_web Båtliv 08.10.2018
Den mye omtalte fritaksgrensen på 350 kroner for importvarer blir stående. Fritakgrensen gjør det mulig for private å handle for småbeløp på nettet uten å måtte sette i gang en temmelig kostbar og krøkkete momsinnbetaling.
article_web Båtliv 08.10.2018
I forslaget til statsbudsjett for 2019 får Kystverket 2,6 milliarder kroner til arbeidet med sikrere, mer effektiv og miljøvennlig sjøferdsel og forurensningsberedskap.
article_web Båtliv 08.10.2018

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt