AddToAny

Norad med «valgomat» om bærekraftsmålene

Norad med «valgomat» om bærekraftsmålene
Nordmenn tror bærekraftsmålene til FN kun handler om klima og miljø. Men de rommer mye mer. I dag lanserer Norad en kampanje om bærekraftsmålene. Gjennom en «valgomat» kan du finne «ditt» bærekraftsmål.
8 av 10 nordmenn ønsker å leve mer bærekraftig enn de gjør i dag. Og halvparten av alle nordmenn mener at deres valg i hverdagen har betydning for en bærekraftig utvikling i Norge og verden. Det viser en fersk rapport fra Opinion om forbrukere og bærekraft.

Selv om alle snakker om bærekraft viser rapporten at folk ikke helt forstår hva bærekraft er og hvordan de skal leve bærekraftig. Derfor lanserer Norad i dag en landsdekkende kampanje om de 17 bærekraftsmålene.

«Bærekraftomat»

- Vi i Norad har i oppdrag fra Stortinget gjennom statsbudsjettet å øke engasjementet og kunnskapen om bærekraftsmålene i det norske folk. Det er en stor oppgave vi har hatt siden 2016, forteller Marte Lid som leder bærekraftskampanjen i Norad. Hun sier at målet ikke

Les mer

Flere saker fra Bistandsaktuelt

Amnesty sjokkert over henrettelser i Egypt 07:15 - 2. desember Organisasjonsjubel: Ingen kutt i bistandsbudsjettet Til tross for at Fremskrittspartiets Sylvi Listhaug gikk hard ut med krav om kutt i neste års bistandsbudsjett,
Bistandsaktuelt 02.12.2020
Israel nekter å utlevere likene av flere hundre palestinere som er drept av israelske sikkerhetsstyrker eller har dødd i israelsk fangenskap.
Bistandsaktuelt 02.12.2020
MENINGER: Vi lærte om det på skolen. Vi leste i historiebøkene. Et av de mørkeste kapitlene i verdenshistorien: Slavehandelen. Kjøp, salg og transport av mennesker i lenker.
Bistandsaktuelt 02.12.2020
MENINGER: I Erik Solheims argumentasjon for en sterk og kompetent stat blir det viktigste hengende i luften: Institusjonene som lenker staten til frihet og menneskelig utvikling.
Bistandsaktuelt 02.12.2020
En ny nettportal skal bidra til mer åpenhet og debatt om bruk av norske bistandspenger.
Bistandsaktuelt 01.12.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt