AddToAny

Nidaros ansetter to: - De hvasseste i landet på sine spesialområder

Knut Okkenhaug og Linda Vaeng Sæbbe bytter jobb. - Som klubbleder er jeg strålende fornøyd med å ha fått med to så dyktige, og ikke minst engasjerte folk på Nidaros-laget.
Dette har jeg stor tro på at vil løfte oss som redaksjon, og gi oss masse krutt videre til vår jobb med å produsere viktige saker for Trondheims befolkning, sier Kine Tømmerdal, klubbleder i Nidaros, i en pressemelding.

Gledesutbruddet kommer etter at det i dag ble kjent at Knut Okkenhaug og Linda Vaeng Sæbbe melder overgang til den Trondheims-baserte nettavisen.

Vaeng Sæbbe har lang erfaring innen økonomi og næringsliv, og har stått sentralt i oppbygningen av næringslivssatsningen Nord24 i Nordlys. Hun vil også i Nidaros jobbe med næringslivsstoff i underavdelingen NT24.

Hun er utdannet journalist fra Nord universitet, med videreutdanning ved BI, samt undersøkende journalistikk fra Volda.

Nidaros har også ansatt mangeårig Adressa-journalist Knut Okkenhaug. I perioden 2001-2015 jobbet han som nyhets- og krimreporter i Adresseavisen. I tillegg har han i flere år vært feature-journalist i Ukeadressa. Okkenhaug har også bakgrunn fra Trønder-Avisa og Hitra-Frøya.

De siste syv årene har han jobbet med kommunikasjon - først som seniorrådgiver kommunikasjon i Nav sin fylkesstab i Trøndelag, de siste tre årene som kommunikasjonsrådgiver i klima- samfunnsavdelingen i Trondheim kommune.

- Vi siktet høyt, da vi skulle hente inn folk, og Knut og Linda er av de hvasseste i landet på sine spesialområder. Får nesten lyst til å leie Lerkendal og kalle inn til pressekonferanse, for å vise nysigneringene, sier Nidaros' sjefredaktør og administrerende direktør, Stig Jakobsen.

Han legger til:

- Selv om Nidaros har satt en rekke trafikkrekorder den siste måneden, vil slike nytilskudd være med å løfte oss ytterligere. De journalistiske ambisjonene vil også kunne heves en del hakk, noe vi er avhengig av for å lykkes i det tøffe konkurransebildet.

Image-text:

Knut Okkenhaug og Linda Vaeng Sæbbe skal styrke det redaksjonelle laget i Amedia-satsingen Nidaros.

Foto: Privat

Les mer

Flere saker fra Journalisten

Eliot Higgins sier de har tapt ressurser som ellers ville undersøkt grusomhetene i Ukraina.
Journalisten 20.05.2022
Dagene derpå er alltid gode. Nå ser vi framover mot litteraturfestivalen på Lillehammer, juni med grill og fred i verden hvis Rødt ikke kødder det til da med NATO og sånt da. Her vår rolige quiz om det meste.
Journalisten 20.05.2022
Sult lager ikke lyd, og går dessverre ofte under radaren.
Journalisten 20.05.2022
- Nyheter som står nært hjertet vårt, sier nyhetsredaktør Frode Hansen.
Journalisten 20.05.2022
Twitter vil snart merke innlegg med beviselig feilaktige opplysninger om krigen i Ukraina, opplyser selskapet.
Journalisten 20.05.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt