AddToAny

Nent-eide Monster slår sammen selskaper og tilbyr ansatte sluttpakker

- Vi tror at vi for fremtiden bør være noen færre enn det vi er i dag, sier Monster-sjef Ingvild Daae.
Saken er oppdatert med flere kommetnarer fra administrerende direktør Ingvild Daae i Monster.

Monster har besluttet å fusjonere datterselskapene Monster Scripted og Monster Entertainment med morselskapet Monster AS. Det skriver produksjonsselskapet i en pressemelding i dag.

- Vi har lenge jobbet som ett selskap. All strategi, administrasjon og etterarbeid er allerede i morselskapet og nå innlemmer vi døtrene også. Dette er det eneste riktige for oss. Ofte sitter kompetansen på tvers av selskapene og vi ønsker å enkelt kunne dele på denne, sier administrerende direktør Ingvild Daae i meldingen.

Vegard Stenberg Eriksen skal ha ansvar for drama-avdelingen i Monster. Han ankom selskapet i høst etter 13 år i NRK. Eva Rolland Korshamn

vil fortsette å lede Entertainment-avdelingen. Begge vil rapportere til administrerende direktør Ingvild Daae.

Monster er det største TV-produksjonsselskapet til Nordic Entertainment Group i Norge. De står bak produksjoner som «Stjernekamp», «Skal vi danse», «Grenseland», «Gåten Orderud» og den kommende Netflix-serien «Blodtur».

- For våre kunder og samarbeidspartnere ønsker vi at dette skal være et pluss. Kontaktpunktene i selskapet blir de samme som før både for Drama og Entertainment, men målet er å kunne gi kunder og samarbeidspartnere et enda bedre tilbud når vi kan tilby en bredere kompetanse inn i de ulike prosjektene, sier Daae.

Omorganiseringen skjer samtidig som eieren Nent Group tar store grep og kutter i den norske bemanningen.

- Gjør dere dette etter beskjed fra konsernledelsen?

- Nei, dette gjør vi fordi har lenge hatt lyst til å gjøre det. Vi har vært topptunge og organiserer vi oss på en annen måte for å bli litt smidigere, sier Daae.

Monster har i dag 45 ansatte. I forbindelse med omorganiseringen skal Monster ha tilbudt enkelte ansatte frivillige sluttavtaler.

- Det er snakk om 5-8 årsverk, sier Daae til Kampanje.

- Vi tror at vi for fremtiden bør være noen færre enn det vi er i dag for å kunne være så tilpasningsdyktige som mulig, legger hun til.

Image-text:

Blir ett selskap:

Dramasjef Vegard Stenberg Eriksen (til venstre) med Monster-sjef Ingvild Daae og Håkon Briseid, som nylig gikk over til en stilling som eksekutiv produsent i selskapet.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

- Vi har vokst litt, og vi har fått med oss folk som har god oversikt over enda flere ulike deler av bransjen, sier juryleder.
Kampanje 20.11.2019
Anders Mamen mener du ikke kommer unna eksperimentet i et effektstudie av reklame.
Kampanje 20.11.2019
Også kommunikasjonsdirektøren i Evry slår følge med over til NHO.
Kampanje 19.11.2019
- Jeg er veldig glad for denne muligheten, sier Åste Dahle Sundet.
Kampanje 19.11.2019
- En skam for statskanalen, skriver en klager.
Kampanje 19.11.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt