AddToAny

Nazneen Khan-Østrem går tilbake til journalistikken. Blir Aftenpostens nye Oslo-kommentator

Nazneen Khan-Østrem går tilbake til journalistikken. Blir Aftenpostens nye Oslo-kommentator
Gjør comeback i Aftenposten. Aftenposten ansetter Nazneen Khan-Østrem (52) som ny Oslo-kommentator, skriver avisen i en pressemelding. - Jeg er lidenskapelig opptatt av Oslo og endringene byen står oppi.
Jeg er like supernysgjerrig på byens politiske prosesser som jeg er på den fysiske utformingen av en holdeplass og på hvordan utviklingen i byen henger sammen med internasjonale trender, sier Khan-Østrem ifølge pressemeldingen.

Khan-Østrem kommer til Aftenposten, hvor hun også tidligere har jobbet, fra stillingen som forlagsredaktør for sakprosa i Aschehoug.

Hun har også bakgrunn fra Rock Furore, NRK, NTB, Dagens Næringsliv og Klassekampen. I ti år var hun høyskolelektor ved journalistutdanningen på Høgskolen i Oslo, nå Oslo Met. Hun har også en master i internasjonale relasjoner fra London School of Economics.

- Jeg er strålende fornøyd med å bli ansatt i Aftenposten som kommentator og gleder meg voldsomt. Jeg får muligheten til å jobbe sammen med de beste folkene, så dette er en drømmesituasjon for meg.

Khan-Østrem er født i Nairobi, og vokste opp i Storbritannia og Flekkefjord. Hun har gitt ut bøkene Min hellige krig og London - blant gangstere, oligarker, rebeller og andre ektefødte barn av det britiske imperiet.

- Khan-Østrem har et boblende engasjement for Oslo. Hun har stor kunnskap om urbane trender og byutvikling. Hun har mangfoldig journalistisk bakgrunn og sterke analytiske evner, sier Aftenpostens politiske redaktør Kjetil B. Alstadheim.

Han legger til:

- Khan-Østrem vil styrke og utfylle Aftenpostens meningsjournalistikk. Jeg er overbevist om at hun vil bli en markert, spennende og viktig stemme i debatten om Oslo, sier Alstadheim.

Image-text:

- Jeg er strålende fornøyd med å bli ansatt i Aftenposten som kommentator og gleder meg voldsomt. sier Nazneen Khan-Østrem.

Foto: Mina B. Ræge

Les mer

Flere saker fra Journalisten

- Jeg synes det er sterkt beklagelig, sier advokat Holden.
Journalisten 05.03.2021
Ernst A. Lersveen skal ha filmet fra et område hvor det ikke var lov.
Journalisten 05.03.2021
Det kommuneeide energiselskapet Trønder Energi saksøkte staten og vant innsynssak.
Journalisten 05.03.2021
Det er tirsdag kveld. Klokka har passert 19.00 og vel så det. Jeg sitter på restaurant sammen med kolleger. Vi vet at Dagsrevyen snart er over.
Journalisten 05.03.2021
- Har gjort en strålende innsats som leder. Hanna Relling Berg har takket nei til valgkomiteen og går dermed av som styreleder i Norsk Redaktørforening på landsmøtet 3. mai, skriver Norsk Redaktørforening i sitt nyhetsbrev.
Journalisten 05.03.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt