AddToAny

Nav svarer på kritikk: «Innbyggere som kommer til publikumsmottaket blir møtt av en vert - ikke en postkasse»

Nav svarer på kritikk: «Innbyggere som kommer til publikumsmottaket blir møtt av en vert - ikke en postkasse»
I bydelen har ingen blitt informert om at det faktisk finnes innbyggere som heller vil sove på gata enn å snakke med oss.
Det er mye som ble sagt om Bydel Gamle Oslo i artikkelen med overskrift «Nav-ansatte Tuva: - Vi kjenner til folk som bor ute, fordi de ikke orker å ha med Nav å gjøre» som ble publisert 28. mars. En god del av dette er personlige opplevelser og synspunkter, som er nettopp det - personlige. Som bydelsdirektør i Gamle Oslo og leder av NAV Gamle Oslo er vi opptatt av å presentere og belyse fakta om bydelen.

Det viktigste er å finne ut om det faktisk finnes innbyggere i bydelen vår som heller vil sove på gata enn å snakke med oss. I bydelen har ingen blitt informert om et slikt eksempel - verken via bydelens tjenester, samarbeidspartnere i Oslo kommune, pasient- og brukerombudet i Oslo og Akershus eller Sosial- og eldreombudet i Oslo. Hvis en slik situasjon skulle oppstå, håper vi at medarbei

Les mer

Flere saker fra Fagbladet

Er du syk, ute i permisjon eller har du ferie på de røde dagene, vil du få et tillegg på lik linje med de som jobber. Dette mener jeg er usolidarisk og urettferdig. Hjelpepleier
article_web Fagbladet 16.05.2019
- Ja, vi trenger sykepleiere, men vi kan bruke helsefagarbeidere og flere av de andre yrkesgruppene i helse- og omsorgsyrket til å gjøre oppgavene som må løses, sier Iren Luther i Fagforbundet.
article_web Fagbladet 15.05.2019
- At hun stod fram, bekrefter at sunn fornuft og anstendighet finner du oftest hos vanlige folk. Fagforbundet må ta godt vare på folk som Sofie, sier Giske. - Da er det ikke sikkert jeg hadde fortsatt i politikken.
article_web Fagbladet 15.05.2019
Bruken av oljepenger - midler hentet fra oljefondet - økes med 7 milliarder til 238 milliarder kroner totalt.
article_web Fagbladet 15.05.2019
Ap-leder Jonas Gahr Støre berømmer Moss for å ta tilbake sykehjemmene i kommunal regi. Han mener det er lite framtidsrettet å sette all eldreomsorg på anbud. - Sykehjemmene bør være fellesskapets ansvar, mener Arbeiderpartiets leder.
article_web Fagbladet 13.05.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt