AddToAny

Nav svarer på kritikk: «Innbyggere som kommer til publikumsmottaket blir møtt av en vert - ikke en postkasse»

Nav svarer på kritikk: «Innbyggere som kommer til publikumsmottaket blir møtt av en vert - ikke en postkasse»
I bydelen har ingen blitt informert om at det faktisk finnes innbyggere som heller vil sove på gata enn å snakke med oss.
Det er mye som ble sagt om Bydel Gamle Oslo i artikkelen med overskrift «Nav-ansatte Tuva: - Vi kjenner til folk som bor ute, fordi de ikke orker å ha med Nav å gjøre» som ble publisert 28. mars. En god del av dette er personlige opplevelser og synspunkter, som er nettopp det - personlige. Som bydelsdirektør i Gamle Oslo og leder av NAV Gamle Oslo er vi opptatt av å presentere og belyse fakta om bydelen.

Det viktigste er å finne ut om det faktisk finnes innbyggere i bydelen vår som heller vil sove på gata enn å snakke med oss. I bydelen har ingen blitt informert om et slikt eksempel - verken via bydelens tjenester, samarbeidspartnere i Oslo kommune, pasient- og brukerombudet i Oslo og Akershus eller Sosial- og eldreombudet i Oslo. Hvis en slik situasjon skulle oppstå, håper vi at medarbei

Les mer

Flere saker fra Fagbladet

Onsdag kveld ble det klart at kun halvparten av saksøkerne i Stendi/Aleris-saken nådde delvis frem med sine krav.
Fagbladet 22.08.2019
Kim Pilgaard (69) er en av Aleris-konsulentene som saksøkte omsorgsgiganten, både for å bli definert som fast ansatt og å få etterbetalt for overtid og feriepenger. Han tapte på alle punkter.
Fagbladet 22.08.2019
Helseministeren fortsetter å underregulere refusjonssatsene i tannhelsetjenesten.
Fagbladet 21.08.2019
- Dommen er nedslående, mener advokat Kjetil Edvardsen. Kun 13 av de 24 saksøkerne i saken mot Stendi, tidligere Aleris har fått medhold i at de skulle vært å anse som ansatte. - Dommen er nedslående, mener advokat Kjetil Edvardsen.
Fagbladet 21.08.2019
I en ny undersøkelse syns 50 prosent at private velferdstilbud innen helse, utdanning og barnevern kun skal drives av ideelle aktører, ikke kommersielle.
Fagbladet 21.08.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt