AddToAny

- Nå er det «alle mann på dekk» for de gode løsningene

Innovasjonsmiljø styrker kommunikasjonsarbeidet.
Ulrikke Linge (46) er ansatt som kommunikasjonsansvarlig i SoCentral, et tverrfaglig innovasjonsmiljø som jobber fram modeller for inkluderende og bærekraftige samfunnsløsninger. I tillegg drifter de et stort arbeidsfellesskap på Sentralen, hvor over 230 personer jobber med å løse ulike samfunnsutfordringer.

- Vi er glade for å ha fått Ulrikke Linge med på laget. Vi er opptatt av å dele åpent og gjøre løsningene vi skaper sammen med kommuner og andre aktører bedre kjent. Vi står alle midt oppe i en storstilt samfunnsdugnad, og det er viktig at både kommuner, næringsliv og enkeltindivider bidrar, og drar i samme retning, sier daglig leder i SoCentral, T homas Berman.

Ulrikke Linge er utdannet fra institutt for medier og kommunikasjon, og har lang erfaring fra kommunikasjonsbransjen, utdanningssektoren og forvaltningen. Hun jobbet flere år som taleskriver i Kunnskapsdepartementet, som foreleser ved universitet og høyskoler, som rådgiver i kommunikasjonsbyrå og i medlemsorganisasjoner som Redd Barna og Norsk elbilforening.

- Nå er det «alle mann på dekk» for de gode løsningene. Vi skal vise fram hvordan vi kan utvikle byene og bygdene våre sammen, og være pådrivere for et samfunn som ivaretar både mennesker og natur. Jeg gleder meg til å ta fatt sammen med engasjerte medarbeidere, sier Linge.

SoCentral ble stiftet i 2013, og holder til i Sentralen i Oslo sentrum. Bygget fungerer i dag som et viktig senter for kulturproduksjon og samfunnsinnovasjon. SoCentral har ni ansatte, er et aksjeselskap hvor alt av overskudd brukes til videreutvikling.

SoCentral eksperimenterer fram løsninger som kombinerer sosial rettferdighet og bærekraftige klima- og miljøløsninger, i samarbeid med kommuner, offentlige virksomheter, næringsaktører, ideelle virksomheter og beboere.

Image-text:

Ny i jobben:

Ulrikke Linge tiltrer som kommunikasjonsansvarlig i SoCentral som holder til på Sentralen i Oslo. Foto: SoCentral

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

- Den ihuga troen på mulighetene som fortsatt ligger i mediene var umulig å snu ryggen til.
Kampanje 18.09.2019
Ahead-sjef kan ikke love alle ansatte jobb i det nye selskapet. - Vi håper i det lengste å kunne unngå oppsigelser.
Kampanje 18.09.2019
Melina Pambou Sundfør og Henrik Ljosland Waale blir nye programledere på Dagbladet TV.
Kampanje 18.09.2019
- Bortsett fra å høre ti menn over 40, og ingen kvinner, snakke om reklame. Hva gikk du egentlig glipp av? Med ett ord, ingenting. Med litt flere ord, dette, skriver Anders Erikson i Kitchen.
Kampanje 18.09.2019
Etter nesten ti år på topp, er Aftenpostens nummer én-posisjon truet. Her er alle opplagstallene.
Kampanje 18.09.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt