AddToAny

- Nå er det «alle mann på dekk» for de gode løsningene

Innovasjonsmiljø styrker kommunikasjonsarbeidet.
Ulrikke Linge (46) er ansatt som kommunikasjonsansvarlig i SoCentral, et tverrfaglig innovasjonsmiljø som jobber fram modeller for inkluderende og bærekraftige samfunnsløsninger. I tillegg drifter de et stort arbeidsfellesskap på Sentralen, hvor over 230 personer jobber med å løse ulike samfunnsutfordringer.

- Vi er glade for å ha fått Ulrikke Linge med på laget. Vi er opptatt av å dele åpent og gjøre løsningene vi skaper sammen med kommuner og andre aktører bedre kjent. Vi står alle midt oppe i en storstilt samfunnsdugnad, og det er viktig at både kommuner, næringsliv og enkeltindivider bidrar, og drar i samme retning, sier daglig leder i SoCentral, T homas Berman.

Ulrikke Linge er utdannet fra institutt for medier og kommunikasjon, og har lang erfaring fra kommunikasjonsbransjen, utdanningssektoren og forvaltningen. Hun jobbet flere år som taleskriver i Kunnskapsdepartementet, som foreleser ved universitet og høyskoler, som rådgiver i kommunikasjonsbyrå og i medlemsorganisasjoner som Redd Barna og Norsk elbilforening.

- Nå er det «alle mann på dekk» for de gode løsningene. Vi skal vise fram hvordan vi kan utvikle byene og bygdene våre sammen, og være pådrivere for et samfunn som ivaretar både mennesker og natur. Jeg gleder meg til å ta fatt sammen med engasjerte medarbeidere, sier Linge.

SoCentral ble stiftet i 2013, og holder til i Sentralen i Oslo sentrum. Bygget fungerer i dag som et viktig senter for kulturproduksjon og samfunnsinnovasjon. SoCentral har ni ansatte, er et aksjeselskap hvor alt av overskudd brukes til videreutvikling.

SoCentral eksperimenterer fram løsninger som kombinerer sosial rettferdighet og bærekraftige klima- og miljøløsninger, i samarbeid med kommuner, offentlige virksomheter, næringsaktører, ideelle virksomheter og beboere.

Image-text:

Ny i jobben:

Ulrikke Linge tiltrer som kommunikasjonsansvarlig i SoCentral som holder til på Sentralen i Oslo. Foto: SoCentral

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

VGTV-profil Vegard Harm reagerer på presentasjonen av deltakerne.
Kampanje 25.02.2020
- Etter mitt skjønn er ikke dette noe annet enn skjult direktemarkedsføring for å huske å tippe, skriver Carl Fredrik Stenstrøm i Norsk bransjeforening for onlinespill.
Kampanje 25.02.2020
Flere av landets underholdningssjefer i TV-bransjen utviklet nære vennskap med Jahn Teigen.
Kampanje 25.02.2020
- Gjennombruddet hans kom samtidig med kjendisstoffets gjennombrudd, sier utgavesjef i Se og Hør.
Kampanje 25.02.2020
Oppkjøpsraidet på det svenske avismarkedet fortsetter sammen med partneren Bonnier.
Kampanje 25.02.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt