AddToAny

Mistillitsforslag mot leder for studentparlamentet i Tromsø Mistillit. Moderat liste i Studentparlamentet ved UiT Norges arktiske universitet har fremmet mistillit mot parlamentsleder Ida-Elise Seppola Asplund, som sier at hun ikke kjenner seg igjen i...

Mistillitsforslag mot leder for studentparlamentet i Tromsø Mistillit. Moderat liste i Studentparlamentet ved UiT Norges arktiske universitet har fremmet mistillit mot parlamentsleder Ida-Elise Seppola Asplund, som sier at hun
ikke kjenner seg igjen i...
Moderat liste, den største politiske listen i Studentparlamentet ved UiT Norges arktiske universitet, fremmet i mandagens parlamentsmøte mistillit mot parlamentets leder, Ida-Elise Seppola Asplund.
Det er dårlig lederstil og flere uakseptable hendelser overfor enkeltpersoner som gjør at vi nå ikke lenger har tillit til leder. Cecilie Mathisen Listeleder, Moderat liste UiT

Bakgrunnen er, ifølge et notat utsendt av Moderat liste til parlamentets medlemmer «en lang rekke utfordringer og problematiske hendelser på parlamentskontoret. I tillegg til hva vi anser som maktmisbruk og forskjellsbehandling av kontorets medlemmer- er hovedgrunnen at det foreligger en trakasseringssak», heter det blant annet i notatet som Khrono har fått tilgang til.

Forslaget om mistillit innebærer at kontrollkomitéen nå vil innkalle til et ekstraordinært møte innen to uker, hvor parlamentet så skal behandle forslaget.

Dårlig lederstil

Listeleder Cecilie Mathisen i Moderat liste sier til Khrono at notatet ikke var tenkt for offentligheten, og at det er uheldig at det har kommet på avve

Les mer

Flere saker fra Khrono

En tidligere ansatt har tilstått å ha snikfilmet folk på toalettene ved UiT Norges arktiske universitet. Han har også stjålet bilder fra studenter og lastet ned tusenvis av overgrepsbilder av barn.
article_web Khrono 16.02.2019
Landet blir et enevelde, som ikke engang er opplyst, skriver Hans Petter Graver, om regjeringens tiltak som vil gjøre det slutt på fri forskning og uavhengig vitenskap i Ungarn.
article_web Khrono 16.02.2019
Forslaget om at OsloMet skal ha satellitter rundt i byen møter mye motbør i en høringsrunde, men OsloMet-direktør avdramatiserer planene.
article_web Khrono 16.02.2019
Språkrådet frykter konsekvensene av at mer av norsk utdanning skjer på engelsk. Rektor Curt Rice ved OsloMet er ikke redd for at emner og pensum er på engelsk.
article_web Khrono 15.02.2019
Tverrfaglighet. Vi ser behov for å nyansere det bildet som utvalget tegner av at struktur og kultur ved de norske universitetene står i veien for tverrfaglighet. Ved NTNU kjenner vi oss ikke igjen i denne virkelighetsbeskrivelsen.
article_web Khrono 15.02.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt