AddToAny

Medietilsynet henter fra NRK og Press

Medietilsynet har ansatt Maria Grande som seniorrådgiver og Lea Mariero som rådgiver på barn og medier-feltet.
Direktør i Medietilsynet, Mari Velsand, sier i en melding at de er svært fornøyde med rekrutteringene.

- Våre to nye medarbeidere har på hver sin måte relevant erfaring med tematikk relatert til barn, ungdom og medier. Med disse ansettelsene styrker vi både kompetanse og kapasitet på et område som er viktig for Medietilsynet, sier Velsand.

Maria Grande (44) har over 20 års erfaring fra NRK, har i mange år vært prosjektleder og har jobbet med program for barn. Hun har en master i barnehagepedagogikk fra Oslo Met og har også studert pedagogikk, nordisk og sosiologi ved Universitetet i Oslo. Hun tiltrer sin stilling 1. januar.

- Livet på digitale plattformer er ikke lenger noe som skjer ved siden av eller i tillegg til barn og ungdommers egentlige liv. Det er en viktig del av livene deres, hvem de er og hvordan de opplever verden. Jeg ser frem til å bidra til Medietilsynets viktige arbeid med å gjøre barns digitale oppvekst tryggere og bedre, sier Grande.

Lea Mariero (23) har gjennom mange år vært engasjert i Redd Barnas ungdomsorganisasjon Press, og har de siste årene ledet organisasjonen på fulltid. Hun har også studert statsvitenskap ved Universitetet i Oslo. Hun tiltrer sin stilling 1. april neste år.

- Jeg gleder meg til å starte i Medietilsynet, og til å jobbe videre med en tematikk som er svært viktig og i utvikling. Jeg håper å kunne bidra til økt fokus på dette området, og til å finne gode løsninger for barn og unge, sier Mariero.

Medietilsynet jobber med innsikt og tiltak som skal bidra til en trygg digital oppvekst for barn og ungdom. De har også nylig utarbeidet en ny nasjonal strategi for trygg digital oppvekst som regjeringen står bak.

- Vi skal nå starte arbeidet med en handlingsplan som skal følge opp strategien, og er glad for å kunne styrke bemanningen på dette viktige området, sier Velsand.

Image-text:

Begynner i Medietilsynet i 2022:

Lea Mariero og Maria Grande er ansatt som rådgivere på barn og medier-feltet. - Våre to nye medarbeidere har på hver sin måte relevant erfaring med tematikk relatert til barn, ungdom og medier, sier direktør i Medietilsynet Mari Velsand.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Naturvernforbundet er ikke overrasket over at oljesektoren har blitt sponsor av det nye Munch-museet. Munch-museet er på sin side fornøyde med sponsorpartnerne.
Kampanje 26.10.2021
Netflix-kundene savner bedre og nyere innhold.
Kampanje 26.10.2021
Et nachspiel i Sør-Trøndelag Ap står sentralt i morgendagens PFU-møte.
Kampanje 26.10.2021
Norges største apotekkjede inngår et samarbeid med mediebyrået Carat.
Kampanje 26.10.2021
Stormer mot mot målet om 900.000 nye kunder i 2021, men brenner 200 millioner kroner på veien bare i tredje kvartal.
Kampanje 26.10.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt