AddToAny

Maren Aas Nakken fortsetter som influencer-sjef med ny eier: - Det er bare å stålsette seg

Maren Aas Nakken fortsetter som influencer-sjef med ny eier: - Det er bare å stålsette seg
Splay One-sjefen tror Nent-salget vil gjøre dem mer attraktiv som samarbeidspartner.
Onsdag morgen ble det kjent at Nordic Entertainment Group selger influencer-byrået Splay One. Splay One, som har hovedkontor i Stockholm, har i Norge vært ledet av Maren Aas Nakken og hadde rundt 35 millioner kroner i omsetning i 2019.

Byrået, som blant annet jobber med å knytte merkevarer sammen med influencere og YouTube-profiler, selges nå til den svenske reklameprodusenten Caybon.

- Overgangen til Caybon vil definitivt være med på å styrke oss som en strategisk samarbeidspartner for våre kunder, sier Splay-sjef Maren Aas Nakken til Kampanje.

Caybon har over 500 ansatte fordelt på 14 kontorer i Europa og Nord-Amerika.

- I tillegg håper jeg vi kan bli sett på som gode samarbeidspartner for alle mediehus og kanaler i Norge, nå som vi ikke assosieres som et Nent-selskap og konkurrent lengre. Vi gleder oss til å bruke tiden fremover til å bli kjent med Caybon og våre nye søsterselskap, fortsetter Aas Nakken.

- Fortsetter som kaptein

Splay-sjefen sier hun definitivt er klar for å fortsette som Splay-sjef, under nye eiere.

- Jeg fortsetter som kaptein og vi kjører skuta som normalt. Vi har som selskap utviklet oss ekstremt mye de siste årene, men vi er alle i Splay enige om at vi har så vidt sparket fra oss. Det er bare å stålsette seg, for her kommer neste generasjons mediehus, sier byrålederen.

- Hva kan du si om Caybon? Har du møtt dem?

- Grunnet pandemien har jeg ikke fått møtt dem personlig, men jeg har fått sett mange hyggelige ansikter på Google Meets. Caybon er en eier med stor digital kompetanse, som allerede jobber med digital innholdsmarkedsføring. Her kommer Splay One inn med erfaring og kunnskap innen Influencer Marketing og merkevarebyggende videounderholdning. Det kjennes godt å ha en eier som deler vår visjon om fremtiden, som vil satse på oss og bidra til vår videre utvikling.

- Nent har gitt oss god støtte

Maren Aas Nakken, som overtok som landssjef for Splay One i Norge etter at Christina Parker sluttet høsten 2019, sier Nent har vært en god eier å ha i ryggen.

- Nent har virkelig gitt oss god støtte i en viktig etableringsfase. De har vært et konsern som satser på unge talenter i form av coaching, lederutvikling, og gitt oss verktøy til å utvikle oss som en bærekraftig organisasjon, sier Aas Nakken.

- Jeg vil utpeke spesielt Jeanett Luytkit (tidligere HR-sjef i Nent) og Patrik Gröndahl (VP Culture and Learning i Nent) som har vært fantastiske ressurs for oss. I tillegg har det vært spennende å være lillebror i Nent Studios-gruppen, hvor vi har lært mye av de store og erfarne produksjonsselskapene som Monster, Rakett, Strix, OBHF og Playroom, fortsetter hun.

Splay-sjefen sier hun håper de fortsatt kan samarbeide med produksjonsselskapene og Nent på andre plan i nærmeste fremtid.

- Nå som vi har vokst oss til, og Nent skal satse på egen strømmeplattform, kjennes det riktig å bevege oss videre til en eier som kan hjelpe oss til nye høyder. Målet er selvfølgelig å bli større en Nent, avslutter Aas Nakken med et smil.

Image-text:

Influencer-sjef

Maren Aas Nakken, sjef for Splay One i Norge, takker Nent-gruppen for en fin tid sammen, samtidig som hun har store planer for fremtiden med Caybon. - Vi er alle i Splay enige om at vi så vidt har sparket fra oss, sier hun.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

- Budskapet er tydelig, roser Gullfisk-juryen.
Kampanje 15.04.2021
- Et klart førstevalg hos alle som var involvert i prosessen, sier markedssjefen.
Kampanje 15.04.2021
- Vet at vi har et sterkt verdiforslag, sier leder i Vipps Mobil.
Kampanje 15.04.2021
- Det Bjørn Dahl sier i sitt innlegg er bekymringsverdig, skriver Joakim Vars Nilsen
Kampanje 15.04.2021
- Jeg har vært med på å bygge et hus fra start til slutt før, så jeg vet hvor mye det krever, sier Erik Follestad.
Kampanje 15.04.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt