AddToAny

Los & Co oppretter ny innholdsavdeling: - Når vi først satser på innhold, så satser vi skikkelig

Los & Co oppretter ny innholdsavdeling: - Når vi først satser på innhold, så satser vi skikkelig
- Oppdragene kommer nesten raskere enn vi klarer å få dem ferdigstilt, og det er en utrolig morsom situasjon å være i, sier Head of Content, Tale Gjøvik.
Etter snart ett år inn i pandemien forteller fullservicebyrået Los & Co at de ser lyst på fremtiden, med flere nyansettelser og en splitter ny avdeling som allerede har fått sine første oppdrag. I fjor høst tok Espen Haugen over som daglig leder for byrået, i det han kaller et vanskelig år.

- Jeg regner med at alle er enige om at 2020 var et krevende år, sier han.

Nå avslører han at byrået går inn i 2021 med en ny satsning. Byrået har opprettet en innholdsavdeling med ni personer som skal ta små og store innholdsoppdrag.

- Innhold og innholdsprodukter knyttet til innsikt, data og distribusjon er et område det bare blir større behov for, og som stadig blir mer spennende. Derfor var det på tide å sette av dedikerte ressurser til dette, sier han.

- Satser skikkelig

Kort tid etter sin oppstart ansatte Los-sjefen Tale Gjøvik som Head of Content. Hun har hentet erfarne ressurser internt til den nyopprettede avdelingen, i tillegg til å ansette nye ansikter. Byrået er fortsatt på utkikk etter flere folk, både til frilansoppdrag og som faste innholdsprodusenter og fotografer.

- Når vi først satser på innhold, så satser vi skikkelig. Jeg er utrolig stolt av gjengen vi er nå, og gleder meg til å hente inn enda flere, sier Gjøvik og legger til:

- Vi ser allerede at det vil være behov for flere skribenter og rådgivere i tiden fremover. Oppdragene kommer nesten raskere enn vi klarer å få dem ferdigstilt, og det er en utrolig morsom situasjon å være i.

Jobber med flere kunder

Den nye avdelingen er i gang med samarbeid med blant andre Hurtigruten, OneCall, Sunn Idrett, Eraze og Azet.

- Vi er i gang med innhold for OneCall, og har levert content for internasjonale målgrupper for Hurtigruten. I tillegg skjer det mye spennende med andre kunder fremover som vi gleder oss til å fortelle mer om når vi kan, sier Gjøvik.

- Skal «kicke ass»

De ansatte i avdelingen har kompetanse innen strategi, rådgivning, film, foto, tekst og ulike produksjoner. Av Los & Co sine egne veteraner har Gjøvik hentet Carsten Pedersen, Christophoer Dons og Dejam Vukic på foto og film. Thomas Kirkeby og Ingunn Vassvik Michelsen er hentet som innholdsprodusenter på tekst og lyd, samt Stine Conradi Prøitzsom rådgiver.

Kathinka Wang er ansatt som innholdsprodusent, og Jørgen Kjensli Moe som trainee. Wang kommer sist frsa stillingen som kommunikasjonsansvarlig for Salt Art & Music.

- Å få muligheten til å være med å bygge opp en helt ny innholdsavdeling er utrolig spennende. Innhold gir så mange muligheter, og med dette teamet er jeg sikker på at vi skal «kicke ass», sier Wang.

Image-text:

Ferskt team:

Noen er hentet internt, andre eksternt. Sammen utgjør de den nye innholdsavoelingen i Los & Co. Høyre til venstre bak: Carsten Pedersen, Jørgen Kjensli Moe, Tale Gjøvik, Christopher Dons, Stine Conradi Prøitz, Thomas Kirkeby. Høyre til venstre foran: Ingunn Vassvik Michelsen, Kathinka Wang, Dejan Vukic.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Markedsdirektøren i Felleskjøpet ville ikke ha laget Gullfisken-vinneren «Bønder i byen» i dag. - Et helt annet bærekraftfokus.
Kampanje 13.04.2021
Byrået skal sammen med Conteir og Item Consulting hjelpe Mattilsynet.
Kampanje 13.04.2021
- Dette er en viktig og strategisk storsatsning, sier medisinsk direktør og lege Thomas Smedsrud.
Kampanje 13.04.2021
- Jeg ser frem til å ta fatt på min nye rolle, sier Signe Bunkholt Sæter.
Kampanje 13.04.2021
- En slik merkeordning er velment symbolpolitikk, skriver Mats Michael Olsen, kreativ leder i Spoon.
Kampanje 13.04.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt