AddToAny

Los & Co ansetter tre nye: - Dette er superfine folk

Henter fra Azerion, BCW og Høyskolen Kristiania.
Los & Co ønsker i disse dager Lea Gabrielsen Mesinele og Sindre Løfsgaard velkommen til byråets medieavdeling og Vegard Aspelund til designavdelingen.

Løfsgaard kommer fra jobben som Community Manager & Ad Operations Manager i Azerion. I Los & Co får han en digital rådgiver-rolle.

- Da jeg så utlysningen vekket det umiddelbart en interesse hos meg. Stillingen i seg selv hørtes spennende ut, og etter en liten titt på hvem Los & Co er og hva de leverer var jeg solgt. Jeg trivdes godt i min tidligere stilling, men dette var en sjanse som var for god til å takke nei til, forteller Løfsgaard.

Gabrielsen Mesinele kommer rett fra skolebenken hos Høyskolen Kristiania. I Los & Co er hun ansatt som kampanjeansvarlig.

- Jeg hadde praksisen min her og var i den forbindelse med på et veldig spennende forskningsprosjekt som gjorde at jeg fikk innblikk i hvordan folka her er og hvordan de jobber. Det ga et så bra inntrykk at jeg satt Los & Co øverst på ønskelisten da jeg skulle søke jobber, sier Gabrielsen Mesinele.

Aspelund er det nyeste tilskuddet til designavdelingen og skal bidra på alle typer designoppgaver i byrået. Aspelund kommer tidligere fra Burson Cohn & Wolfe og har spesialisert seg på merkevarebygging og identitet.

- Da det kom et tilbud på bordet kunne jeg ikke si nei. Jeg har savnet å jobbe i et egeneid byrå som gir den familiefølelsen, og det føler jeg at Los & Co har.

Daglig leder i Los & Co, Espen Haugen er godt fornøyd med sine nye ansettelser.

- Vi tar oss alltid god tid i rekrutteringsprosesser, for å sikre at vi får riktige folk inn på Skuret. Det er jeg sikker på at vi har klart denne gangen også, for dette er superfine folk, sier Haugen.

Image-text:

Utvider medie- og designavdelingen:

Fra venstre: Vegard Aspelund, byråleder Espen Haugen, Sindre Løfsgaard og Vegard Aspelund.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

- Helgens seertall er selvsagt påvirket av at Telenors kunder ikke får inn TV 2, sier kanaldirektør Trygve Rønningen.
Kampanje 06.12.2021
- Vi fokuserer på å svare, hjelpe og kompensere kundene våre, sier Telenor.
Kampanje 06.12.2021
NRKs analysesjef Kristian Tolonen mener de høye seertallene beviser at TV-julekalenderen ikke har tapt seg.
Kampanje 06.12.2021
Even Lübeck og Annemarte G. Norevik inn som nye PR-rådgivere i byrået.
Kampanje 06.12.2021
- Jeg hører altfor ofte om unge kreatører som bukker under for press. Folk som må langtidssykemelde seg, og kanskje aldri klarer å komme tilbake til bransjen, skriver Helge Svendsen i JCP.
Kampanje 06.12.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt