AddToAny

Lisbeth Skøelv er ansatt som ny reportasjeleder i Norsk Ukeblad

- Vi er sikre på at hun vil være med å løfte Norsk Ukeblad til nye høyder i fremtiden.
1. august starter Lisbeth Skøelv som ny reportasjeleder i Norsk Ukeblad, skriver Story House Egmont i en pressemelding.

- Jeg brenner for reportasjer som rører, inspirerer og engasjerer leserne. Og blir de også litt klokere av å ha lest sakene, er det en nydelig bonus. Norsk Ukeblad har alltid vært sterke i dette segmentet, sier Skøelv i pressemeldingen.

Skøelv har 26 års fartstid som journalist, de siste 11 årene i magasinet Tara. Hun har også vært innom Nordlys, Budstikka, Aller, og i rollen som redaksjonssjef i magasinet Woman. Nå ser hun frem til å prøve seg hos det som til nå har vært konkurrenten.

- Det blir spennende å jobbe med en så tradisjonsrik merkevare som Norsk Ukeblad, i et stort og fremoverlent mediehus som Story House Egmont. Jeg har ikke tenkt å revolusjonere et produkt som Norsk Ukeblad, som har hatt en så sterk posisjon hos leserne i 90 år, men jeg vil gjerne være med på å sette mitt preg på innholdet, sier hun.

Redaktør i Norsk Ukeblad, Trine Rasmussen, er svært fornøyd med ansettelsen, og ser frem til å få den erfarne reportasjelederen på plass.

- Lisbeth har en lang rekke av ideer til gode og sterke saker som vil passe rett inn i vår målgruppe. Og vi er sikre på at hun vil være med å løfte Norsk Ukeblad til nye høyder i fremtiden, sier Rasmussen.

Image-text:

De siste 11 årene har Lisbeth Skøelv jobbet for magasinet Tara. Nå blir hun reportasjeleder i Norsk Ukeblad.

Foto: Story House Egmont

Les mer

Flere saker fra Journalisten

En gruppe journalister, blant dem en fra Norge, ble anholdt i Afghanistan da de dekket en kvinnedemonstrasjon, melder NRK.
Journalisten 14.08.2022
Angrepet på forfatteren Salman Rushdie hylles av flere iranske aviser med tilknytning til regimet i landet.
Journalisten 14.08.2022
Erling Braut Haalands rolle som ambassadør for Viaplay får presseveteran Trygve Aas Olsen til å reagere. Viaplay mener det går helt fint.
Journalisten 12.08.2022
Mangemillionær fra Sunnmøre har kjøpt ut Helge Lurås. Siden midten av juni har det vært flere endringer på eiersiden i Resett.
Journalisten 12.08.2022
Redaktør mener pressen må ønske kritiske blikk på Baneheia-dekningen velkommen.
Journalisten 12.08.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt