AddToAny

Løvemamma ble ordførerkandidat for SV

Løvemamma ble ordførerkandidat for SV
Bettina Lindgren sitt politiske engasjement startet med kampen for en bedre pleiepengeordning. Drøyt et år senere er hun ordførerkandidat for Sola SV.
Også er jeg lei av diskriminering, spesielt av syke og funksjonshemmede, men og kvinners rettigheter sånn som med abortloven. At regjeringen har en så ekstremt manglende evne til å legge til rette for syke og funksjonshemmedes som er i live og lever i samfunnet i dag. Det blir utrolig våsete da å bevare livet i magen når de i dag ikke evner å ivareta det etter fødselen.

Telefon fra Lysbakken

Akkurat dette kjenner Lindgren veldig på. Hun er mor til tre alvorlige syke barn og kjemper daglig for d

Les mer

Flere saker fra Handikapnytt

NTB:) Innbyggere i 25 norske kommuner kan nå velge om de vil søke om sosialhjelp på nett i stedet for på papirskjema.
article_web Handikapnytt 15.02.2019
«Fostre med utviklingsavvik og barn med annerledes funksjonsevne er et særlig ansvar for foreldrene og samfunnet. Vi vil fremholde at menneskeverdet er gitt av Gud, og ikke avhengig av funksjonsevne.»
article_web Handikapnytt 15.02.2019
Andreas Eikin (15) har klart å overbevise samferdselsminister Jon Georg Dale om at elektriske rullestoler bør få kjøre i 15 kilometer i timen. Men høyere toppfart vil kreve flere regelendringer og dessuten andre stoler enn i dag.
article_web Handikapnytt 15.02.2019
Velge leverandør fordi rullatoren er lokalprodusert? Nei, det er i strid med regelverket for offentlige anskaffelser, fastslår Anniken Hauglie (H). Men hun viser til at Nav er gode til å ta miljøhensyn, til tross for innkjøp fra Kina.
article_web Handikapnytt 14.02.2019
Hver tiende nordmann i alderen 18 til 67 år er nå uføretrygdet. Det er fasit etter at Nav rapporterer om en kraftig økning i antallet uføretrygdede i fjor.
article_web Handikapnytt 14.02.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt