Kjøkkenskriveren
09.04.2019
Iskrem i desserter åpner en verden av muligheter og smaker. - La fantasien få spillerom, det er enklere å lykkes enn du tror, sier iskremkokken Trond Leonard Banerjee-Wøien.
- Det er vel knapt noen som ikke liker iskrem, men det er mange som ikke liker gulrotkake. Iskrem er en vinner for de aller fleste som driver profesjonelt, sier Wøien som har arbeidet i en årrekke i Hennig-Olsen Is.
Som konsept og produktsjef i HORECA og KBS, merker han at flere og flere innen hotell- og restaurantbransjen nå har fått øynene opp for is i desserter.
- Tidligere har enkelte tenkt at det er en utfordring å servere is til mange mennesker fordi den smelter, men det er enkelt løst med gode forberedelser. Det beste tipset mitt er å sette stentøy på frys, og sørge for at du har gjo
Gå til medietSom konsept og produktsjef i HORECA og KBS, merker han at flere og flere innen hotell- og restaurantbransjen nå har fått øynene opp for is i desserter.
- Tidligere har enkelte tenkt at det er en utfordring å servere is til mange mennesker fordi den smelter, men det er enkelt løst med gode forberedelser. Det beste tipset mitt er å sette stentøy på frys, og sørge for at du har gjo