AddToAny

Kuldeteknisk, FrioNordica og Kjøleservice Helgeland blir til PTG

I løpet av høsten vil Kuldeteknisk AS skifte navn til PTG AS, og etter hvert vil selskapene FrioNordica AS og Kjøleservice Helgeland AS fusjoneres inn i PTG AS.
Med integrasjonen av selskapene i PTG er det satt sammen en ny ledergruppe på tvers av selskapene.

I tillegg til ansettelse av Terje Arnesen som konsernsjef, og Milos Golic som finansdirektør, har Ketil Røberg (FrioNordica) fått ansvar for markedsområdet marine og industri, mens Martin Schjølberg (Kuldeteknisk) ansvar for markedsområdet kommersiell og klima.

Bygger teknologigruppe

- Vi er svært fornøyde med å ha fått med oss Terje og Milos til å videreføre vårt arbeid med å bygge en sterk teknologigruppe som skal understøtte veksten i den globale sjømatnæringen, sier Arnstein Gunnestad Endresen, styreleder PTG, i en pressemelding. Nord Kapitalforvaltning er hovedaksjonær i i PTG gjennom Perfect Temperature Group. Partner Anders Høifødt i Nord Kapitalforvaltning kommenterer integrasjonen; - Sammen blir vi sterkere og skal ha fokus på å utvikle miljøvennlige og energieffektive løsninger med den kvaliteten og service som våre lokale kunder og det globale sjømatmarkedet etterspør, sier Høifødt.

Verdien av perfekt temperatur

- Navneskiftet og fusjonene markerer at grupperingene

Les mer

Flere saker fra VVS Aktuelt

Redaksjonen i VVS aktuelt har nå tatt sommerferie. Vi ønsker alle våre lesere en riktig god sommer! Vi er tilbake med flere nyheter i august! Vi ønsker alle våre lesere en riktig god sommer!
VVS Aktuelt 11.07.2019
Molde kommune er en av kommunene i Norge som har satset og tatt smarte og effektive grep for å sikre eget vann- og avløpsnett.
VVS Aktuelt 11.07.2019
Cautus Geo er gitt i oppdrag å overvåke trykk og vannkvalitet under bygging av Museumsutstikkeren. Det handler om å overvåke renheten i vannet og å sikre Operatunellen og laksen under byggeprosjektet.
VVS Aktuelt 10.07.2019
I over to år har seks ikke-konkurrerende elektroleverandører levd under samme tak i Trondheim i det de velger å kalle Kompetansesenteret.
VVS Aktuelt 10.07.2019
Elektroentreprenøren ON Energi er nå i sluttfasen med å legge varmekabler fra ØS Varme i flere små og store busslommer for MetroBuss i Trondheim.
VVS Aktuelt 10.07.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt