AddToAny

Kreab flytter inn hos Try Råd: - Vi har lett lenge etter en sterk partner

Kreab flytter inn hos Try Råd: - Vi har lett lenge etter en sterk partner
Dermed har Try-husets nye PR-byrå fått en vei inn på det internasjonale markedet.
Try Råd har inngått et samarbeid med det internasjonale kommunikasjonsbyrået Kreab og dermed flytter Kreab Norway også inn i Try-huset i Øvre Slottsgate.

- Vi har lett lenge etter en sterk partner som også har kompetanse på finansiell kommunikasjon, og er stolte over å få representere Kreab her i Norge. Vi har samarbeidet med Kreab på prosjektbasis siden høsten 2019, og fant nå ut at tiden var inne for å formalisere samarbeidet, sier Sindre Beyer, partner og administrerende direktør i Try Råd.

Dermed åpner også døren til det internasjonale markedet seg. Med samarbeidet blir Try Råd en del av et globalt rådgivningsmiljø med kontorer i 25 land.

- Behovet for å styrke oss internasjonalt og da særlig i Norden har økt kraftig den senere tiden, sier Beyer.

Mistet partnere

Kreab, som ble etablert i Stockholm i 1970, er et internasjonalt kommunikasjonsbyrå med over 500 ansatte og PR-nettverket etablerte seg i Norge helt tilbake i 1999. Men på begynnelsen av 2000-tallet begynte det å lugge skikkelig for Kreab med et akkumlert underskudd på over ti millioner kroner i løpet av noen få år.

Etter hvert forsvant også partnerne Jan Erik Fåne og Morten Woldsdalog den som ble sittende igjen ble etter hvert Sturle Lyberg som daglig leder i Kreab Norway og eneste ansatte. Nå skal han flytte inn hos Try Råd i Øvre Slottsgate.

- Etter å ha jobbet noen år i et lite kontorfellesskap ser jeg frem til igjen å bli en del av et større og bredere kompetansemiljø, sier Sturle Lyberg.

Han sier det blir bra for Kreabs kunder i Norge, og ikke minst Kreabs internasjonale kunder som ønsker bistand i det norske markedet.

- For egen del blir dette en fin avslutning på en snart 30-årig karriere i norsk kommunikasjonsbransje, over 20 av dem i Kreab, sier Lyberg.

- Styrker oss i Norden

I Norden har Kreab kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

- Med Try Råd på laget, styrker vi oss ytterligere i Norden. Vi er allerede godt etablert i Sverige, Finland og Danmark og er glade for at vi nå kan tilby våre globale kunder enda bredere kompetanse i Norden generelt og Norge spesielt, sier Charlotte Erkhammar, administrerende direktør i Kreab Group.

Samarbeidet betyr at Try Råd skal representere Kreabs kunder i Norge og bruker Kreabs merkevare overfor Kreabs kunder. Samarbeidet påvirker ikke Try Råds egne kunder. Beyer sier han er vant til å jobbe med flere hatter.

- På Try-Huset er vi vant til å jobbe med flere hatter. Det kommer naturlig for oss som jobber i skjæringspunktet mellom strategi, kreativitet og teknologi. Det kundene våre vil merke, er at vi nå også kan levere internasjonalt, ved å tilby våre egne kunder her i Norge global støtte fra Kreabs ekspertteam i 25 land, forklarer Beyer.

Image-text:

Ny leieboer:

Try Råd-partnerne Bård Hammervold og Sindre Beyer pusser opp kontorlokalene og får nå også en ny leieboer i daglig leder og partner, Sturle Lyberg, i Kreab, - For egen del blir dette en fin avslutning på en snart 30-årig karriere i norsk kommunikasjonsbransje, sier Lyberg.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Forventningene før det kongelige intervjuet med hertuginne Meghan Markle og prins Harry er enorme.
Kampanje 07.03.2021
- Vi har vært veldig klare på at dette var slutten hvis vi ikke ble enig, sier Nent-topp.
Kampanje 06.03.2021
- Fascinerende og litt pussig at det første initiativet til boikott kommer fra Norge, sier Reidar Sollie, leder i Norske Sportsjournalisters Forbund.
Kampanje 05.03.2021
- Vi er utrolig glade og takknemlige, sier Exit-produsent Petter Testmann-Koch.
Kampanje 05.03.2021
- Det var ikke lett å takke nei til gjenvalg, men jeg vet at det er rett, sier Hanna Relling Berg.
Kampanje 05.03.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt