AddToAny

KPMG konkluderer med at Forskningsrådet har god økonomistyring

En gjennomgang fra revisjonsselskapet KPMG bekrefter at Forskningsrådet har god økonomistyring og at tallgrunnlaget for prognosene ikke inneholder vesentlige feil og mangler.
Gjennomgangen KPMG har gjort av Forskningsrådets økonomiske prognoser per mars 2022 viser at det ikke er funnet vesentlige feil i grunnlaget som påvirker eller endrer forståelsen av den økonomiske situasjonen i Forskningsrådet. En av hovedkonklusjonene i gjennomgangen er at det har manglet omforente økonomiske styringsmål som er tilpasset Forskningsrådets virksomhet, går det fram av en pressemelding fra Forskningsrådet.

Forskningsrådet fikk 16. mai i oppdrag fra Kunnskapsdepartementet å anskaffe ekstern bistand til å gjennomføre en gjennomgang av den økonomiske situasjonen i Forskningsrådet og gjøre rede for hovedårsakene til at den økonomiske situasjonen i Forskningsrådet har oppstått. Den ferske gjennomgangen fra KPMG viser at det ikke er funnet vesentlige feil i grunnlaget som påvirker eller endrer forståelsen av den økonomiske situasjonen i Forskningsrådet. Gjennomgangen bekrefter at Forskningsrådet har god økonomistyring og at tallgrunnlaget for prognosene ikke inneholder vesentlige feil og mangler.

- De

Les mer

Flere saker fra Uniforum

Det humanistiske fakultetet har helt korrekt fulgt økonomireglementets krav til godkjenning. Det går fram av avdelingdirektør Ellen Johanne Caesars svar på gårsdagens leserinnlegg fra Atle Grønn.
Uniforum 19.08.2022
De teknisk-administrative ansatte stemte en fagforeningsnestleder inn i UiO-styret. Nå representeres gruppen i stedet av en HR-leder i sentraladministrasjonen.
Uniforum 19.08.2022
Regjeringen vil kartlegge behovet for kompetanse i arbeidslivet. Målet er å dekke arbeids- og samfunnslivets kompetansebehov fremover, og sørge for at innbyggerne i hele landet har tilgang til relevant utdanning.
Uniforum 18.08.2022
På universitetet må enhver utgift til et seminar kontrolleres to ganger! Først med forhåndsgodkjenning lokalt på instituttnivå og så med full dokumentasjon sentralt på fakultetsnivå. For hvert år øker kravene til dokumentasjon.
Uniforum 18.08.2022
55 prosent av heltidsstudentene oppgir at de jobber for å dekke nødvendige utgifter til mat og bolig. Det viser en levekårsundersøkelse fra Statistisk sentralbyrå.
Uniforum 17.08.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt