AddToAny

Kondomeriet har kartlagt nordmenns sexvaner - oppfordrer til å åpne bakdøra

Se Kondomeriets nye reklamefilm her.
Kondomeriet lanserer denne uken sin nye reklamekampanje «På tide å åpne bakdøra?». Ifølge Kondomeriets egen innsiktsundersøkelse, gjennomført i samarbeid med Norstat, har over halvparten av menn og kvinner i Norge hatt analsex. Nå oppfordrer Kondomeriet i samarbeid med reklamebyrået Pol og regissør Henrik Henriksen nordmenn til «åpne bakdøra».

- I over 30 år har Kondomeriet oppfordret nordmenn til å være lekne og utfordre seg selv. Vi ser at tiden er moden for å fjerne stigma rundt analsex, sier presseansvarlig i Kondomeriet, Marthe Sørflaten.

- Flere veier til Rom

Sørflaten sier dagens menn kjøper sexleketøy for å kose seg, på lik linje med kvinner.

- Vi ser at det er en økende interesse for kategorien og at nordmenn har funnet ut at det er flere veier til Rom, sier Sørflaten.

Hun sier de har sett en endring i nordmenns sexvaner de siste årene.

- Nordmenn er mer lekne og utforsker mer. Gjennom flere tiår har vi observert kvinner og menn sine sexvaner. Vi er nå klare til å gli inn bakdøra, sier Kondomeriets presseansvarlig.

Her kan du se reklamen. Saken fortsetter etter filmen.

- Kan bruke boller og pledd

Det er Henrik Henriksen som har regissert reklamen. Han regisserte også Kondomeriets sølvfisk-vinnende jubileumsfilm. Sørflaten mener han har en klar visjon.

- Her snakker vi om å åpne bakdøra og analsex, og det er jo ingen som har snakket om analsex på den måten som vi nå gjør før, men Henrik fant en veldig delikat og visuelt vakker måte å fortelle det budskapet om analsex, selvfølgelig sammen med sangen, sier Sørflaten.

Reklamebyrået Pol står igjen bak Kondomeriets reklame og Sørflaten forteller at de har valgt å gå litt vekk fra skuespilleruttrykket og heller fordmidler budskapet på en annen måte.

- Vi kan nå heller bruke boller, et pledd og elementer som vann som gjør at vi kan formidle budskapet på en annen måte, sier Sørflaten.

- Vil ikke skremme folk

Kreatører i Pol, Anders Arnoldsen Holm og Thea Charlotte Emanuelsen, sier budskapet krever en nennsom hånd.

- Vi vil jo ikke skremme folk, men heller prøve å friste til å prøve nye veier, eller innganger om du vil. Så kom vi på at Tommy Nilsson har jo sunget om dette i over 15 år. Og overraskende nok, var han ikke vond å be om tillatelse til å bruke låta til et litt annerledes budskap enn det han kanskje tenkte da han skrev «Öppna din dörr» i 1994, sier kreatørene.

Reklamen vil gå på TV fredag i tillegg til diverse andre kanaler.

Image-text:

Pirrende reklame:

Kondomeriets nye og pirrende reklamefilm lanseres på TV denne uken. - Det er en film vi er kjempestolte av. Vi håper det får nordmenn til å få et litt mer åpent syn og utforske seg selv litt mer, sier presseansvarlig i Kondomeriet, Marthe Sørflaten. Foto: Pol.

Fornøyd med filmen:

Presseansvarlig i Kondomeriet Marthe Sørflaten. - Det er en film vi er kjempestolte av, sier hun. Foto: Kondomeriet.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

- Andre mediebedrifter og byråer «stjeler» folk av oss stadig vekk, så jeg liker å tro at vi gjør noe riktig, sier salgsdirektør Torgeir Johannessen i JCDecaux.
Kampanje 20.09.2020
Los & Co kaprer Vann- og avløpsetaten som ny kunde.
Kampanje 19.09.2020
Hudpleie-gründer Linda Johansen tar et oppgjør med reality-kulturen på «Lindmo».
Kampanje 18.09.2020
- Det er tydelig at denne tematikken engasjerer, sier redaksjonssjef i NRK.
Kampanje 18.09.2020
- Jeg har vært jævlig irritert på den Tangen-saken, sier Kristin Skogen Lund.
Kampanje 18.09.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt