AddToAny

Kjærsti fikk unnskyldninger fra tidligere elever

Kjærsti fikk unnskyldninger fra tidligere elever
Etter at Kjærsti Floden sto frem med sin historie, der hun fortalt at hun hadde blitt mobbet av noen av elevene sine i en årrekke, har hun fått masse støtteerklæringer.
Kjærsti Floden (68) fortalt i forrige nummer av Utdanning om det å bli mobbet av sine elever.

- Jeg hadde sommerfugler i magen før artikkelen kom ut. Det er jo en uvanlig fobi og jeg regnet med å få noen negative stikk, men det har jeg ikke fått. Selv om jeg ikke er på sosiale medier, hadde jeg regnet med at noen kunne finne på å si noe negativt, forteller Kjærsti.

Hun ble i flere år mobbet av sine elever. De hadde funnet ut at hun har fobi mot sopp. De tegnet eller skrev sopp i oppgaver hun skulle rette eller på tavla. Noen elever ropte også etter henne i gangene og i skolegården.

- Det hadde kanskje vært lettere å forstå at en er redd for edderkopper eller torden, enn sopp. Men for meg var det helt lammende, jeg fikk behandling og ble delvis kurert. Men mobbingen fortsatt. Det var jo jeg som måtte skifte skole og arbeidsplass. Det kan virke som det er

Les mer

Flere saker fra Utdanning

Regjeringen vil ha et bedre og mer uavhengig tilsynssystem for private barnehager. Hensikten er å sikre at tilskudd og foreldrebetaling kommer barna til gode.
article_web Utdanning 26.04.2019
På seks år er det blitt 50 prosent flere søkere til barnehagelærerstudiene. Antall studieplasser har økt med 149 i samme periode.
article_web Utdanning 25.04.2019
Høyre vil kartlegge barnehagebarnas språk. Og foreslår egne veiledere inn i barnehager der mange barn har svake norskferdigheter.
article_web Utdanning 25.04.2019
Antall søkere til lærerutdanninger og sykepleien faller, viser årets søknadstall til høyere utdanning.
article_web Utdanning 25.04.2019
Nord universitet foreslår å legge ned Nesna og Sandnessjøen som studiesteder og spisse tilbudet flere andre steder.
article_web Utdanning 24.04.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt