AddToAny

Kjærsti fikk unnskyldninger fra tidligere elever

Kjærsti fikk unnskyldninger fra tidligere elever
Etter at Kjærsti Floden sto frem med sin historie, der hun fortalt at hun hadde blitt mobbet av noen av elevene sine i en årrekke, har hun fått masse støtteerklæringer.
Kjærsti Floden (68) fortalt i forrige nummer av Utdanning om det å bli mobbet av sine elever.

- Jeg hadde sommerfugler i magen før artikkelen kom ut. Det er jo en uvanlig fobi og jeg regnet med å få noen negative stikk, men det har jeg ikke fått. Selv om jeg ikke er på sosiale medier, hadde jeg regnet med at noen kunne finne på å si noe negativt, forteller Kjærsti.

Hun ble i flere år mobbet av sine elever. De hadde funnet ut at hun har fobi mot sopp. De tegnet eller skrev sopp i oppgaver hun skulle rette eller på tavla. Noen elever ropte også etter henne i gangene og i skolegården.

- Det hadde kanskje vært lettere å forstå at en er redd for edderkopper eller torden, enn sopp. Men for meg var det helt lammende, jeg fikk behandling og ble delvis kurert. Men mobbingen fortsatt. Det var jo jeg som måtte skifte skole og arbeidsplass. Det kan virke som det er

Les mer

Flere saker fra Utdanning

Tall fra Samordna opptak viser at flere søkere får tilbud om plass på lærerutdanningene samlet sett. Tallene for grunnskolelærerutdanning 5.-10. trinn og faglærerutdanning peker imidlertid nedover.
Utdanning 23.07.2019
Mange unge nordmenn slår over til engelsk med svensker og dansker. Landslaget for norskundervisning og universitetslektor Hedvig Solbakken syns det er uheldig at de nye læreplanene i norsk ikke legger opp til større grad av nabospråkforståelse.
Utdanning 23.07.2019
Om man vil ta kjerneelementene i fagene på alvor og la disse danne grunnlaget for skolens mål, må vi våge å formulere mål der måloppnåelsen ikke lar seg måle. Derfor bør vi finne alternativer til læreplanenes ensidige vekt på kompetansemål.
Utdanning 23.07.2019
I vår digitale tidsalder er det kanskje like bra å undersøke været via internett, eller se på dyre- og plantearter på en app på telefonen?
Utdanning 22.07.2019
Leder i Utdanningsforbundet i Drammen Christian Evenshaug setter sin lit til at et nytt kommunestyre reverserer vedtaket om at lærerne skal bruke fysisk aktivitet som metode i undervisningen 60 minutter per dag.
Utdanning 22.07.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt