AddToAny

Joe Biden har satt av 280 millioner dollar til reklame

Joe Biden har satt av 280 millioner dollar til reklame
Satser stort på annonser digitalt og på TV. Demokratene satser stort på reklame på TV og nett i en valgkamp som er sterkt preget av pandemien.
220 millioner skal brukes på TV-tid, mens 60 millioner skal settes av til digital reklame, opplyser Biden-kampanjen.

Trump-kampanjen skal til sammenligning bruke 147 millioner dollar, ifølge beregninger gjort av nyhetsbyrået AP.

- Vi synes det er viktig at folk ser og hører ham, fordi det handler om lederskap. Den trygge og stabile tilstedeværelsen tror vi folk ser i Joe Biden, sier Biden-strategen Mike Donilon.

Satser på ulike stater

Biden har satt av sendetid i 15 delstater, mange av dem tradisjonelle vippestater. Det gjelder Pennsylvania, Michigan, Wisconsin og Florida, men Biden satser også på stater som historisk har tilhørt Republikanerne, som Arizona, Georgia og Texas.

I tillegg har de satt av sendetid til enkelte tradisjonelle vippestater som de siste årene ser ut til å ha beveget seg bort fra Demokratene, som Ohio og Iowa.

Ifølge Biden-kampanjen vil en «betydelig del» av reklamene være snutter på rundt ett minutt. De skal fortsette å fremme budskapet om at Trump har håndtert koronakrisen på en svak måte.

Venter på visepresidentkandidat

Det er foreløpig ikke besluttet hvem Biden velger som sin visepresidentkandidat.

En offentliggjøring var ventet denne uka, men et medlem av Bidens team sier nå til AFP at det ikke vil skje. Biden må velge visepresidentkandidat før Demokratenes landsmøte 17. august.

Han har sagt at visepresidentkandidaten blir en kvinne.

Image-text:

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden, her i Wilmington i juli. Bidens valgkampapparat skal bruke flere hundre millioner dollar på annonsering på nett og TV.

Foto: Andrew Harnik / AP / NTB scanpix

Les mer

Flere saker fra Journalisten

Tar selvkritikk etter Tangen-uttalelser. Etter flere runder med kritikk, senest fra Schibsted-eiere, tar konsernsjef Kristin Skogen Lund i Schibsted nå selvkritikk for uttalelser om mediene og VGs dekning av «Tangen-saken».
Journalisten 21.09.2020
«Succession» ble beste drama. Det var ingen røde løpere under årets Emmy-utdeling, som er TV-bransjens svar på Oscar-showet.
Journalisten 21.09.2020
Noe har skjedd med utenriksjournalistikken og jeg liker det ikke. Siden når ble det greit at reportasjene handlet om journalisten selv?
Journalisten 21.09.2020
Reagerer på uttalelser om Tangen-dekningen. - Jeg har vært jævlig irritert på den Tangen-saken, sa Schibsted-sjef Kristin Skogen Lund nylig, og omtalte at VG hadde kjørt den ferske oljefondsjefen «aller hardest».
Journalisten 21.09.2020
«Annekterte» et møterom på Stortinget i flere uker. I slutten av mars blir Nicolai Tangen presentert av sentralbanksjef Øystein Olsen på en pressekonferanse som ny leder for Oljefondet.
Journalisten 21.09.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt