AddToAny

Jobber på spreng på ny motorvei Bergen - Os

De vant kjempekontrakten til slutt etter en runde i rettssalen, men nå er montørene i Bergensbedriften Thunestvedt AS i full gang med elektroarbeidene på den nye motorveien mellom Svegatjørn og Rådal på E39.
- Det er en utfordring å være inne i et slikt høl i to år, sier prosjektlederen i Thunestvedt AS.
Nettverk har tatt turen til vestlandets hovedstad blant annet for å se på det som i dag er det største veianlegget i Bergen og omegn akkurat nå. Og det er et imponerende skue, selv for folk som har besøkt lignende veianlegg andre steder og ikke minst i andre tider.
Når vi kjører inn i en av tunnelene på Bergenssiden er det helstøpte betongvegger og et forholdsvis behagelig arbeidsmiljø, tatt i betraktning at man er inne i fjellet.
- Det er en uvant jobb for mange. Men det er er ikke en tunnel som vi husker det fra gamle dager. Det er som et bygg, forklarer klubbleder i Thunestvedt AS, Roger Nese. Her, bare 17 kilomet
Les opprinnelig artikkel

Flere saker fra Nettverk

Norsk Folkehjelp går inn i neste fireårsperiode med klare ambisjoner om å vokse i antall medlemmer, og å styrke lokal beredskap og synlighet. Kampen mot atomvåpen, våpenspredning, politisk polarisering, rasisme og fremmedfrykt, står også sentralt.
Nettverk 29.10.2019
Nettverk 29.10.2019
Nettverk 29.10.2019
EL og IT-uka ble gjennomført i uke 38 med arrangementer og aktiviteter i flere av distriktene. I Bergen sto fagforeningen blant annet på stand hos en av byens elektrogrossister, det vårt bilde er tatt.
Nettverk 29.10.2019
EL og IT Forbundet ga full støtte til Klimabrølet og den tredje nasjonale skolestreiken for klima tidligere i høst. Nestleder Vidar Hennum synes dette var et flott tiltak. - Vi gir vår fulle støtte.
Nettverk 29.10.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt