AddToAny

- Jeg vil si unnskyld

- Jeg vil si unnskyld
- Jeg ønsker her å komme med mitt tilsvar til kritikken og påstandene som har versert i VVS aktuelt og andre medier mot Rørleggervakta24vvs AS
Av Øystein Helgheim, daglig leder og styreformann RV24vvs (under avvikling)

Mitt innlegg har ett hovedfokus: Nemlig å forsøke å forstå kritikken som har fremkommet, dernest å imøtekomme den og si unnskyld til dem som med rette har lidt overlast fra mitt selskap. Først litt om min bakgrunn fra VVS-bransjen:

Jeg er utdannet rørlegger, svenn og rørleggermester og innehar våtrom entreprenør sertifikat. Jeg har dessuten drevet godkjent rørleggerfirma i Hordaland siden 1995. Det har nemlig feilaktig i noen artikler framkommet at jeg hverken var rørlegger, mester eller innehadde våtromssertifikat, ei heller drev noen form for rørleggervirksomhet.

På grunn av sykdom har jeg i liten grad vært i stand til å kommentere de ulike utspillene som har kommet. Kritikken har i hovedsak framkommet fra bransjen, konkurrenter eller bransjeblad. Det har i liten grad fremkommet klager fra kunder, så vidt meg bekjent. I den grad det er kommet, har jeg i all hovedsak ryddet opp og kommet til minnelige løsninger med de aller fleste.

RV24vvs ble startet etter at jeg tidligere hadde drevet rørleggerv

Les mer

Flere saker fra VVS Aktuelt

Sweco skal prosjektere den nye trafostasjonen på Torsbulia i Tørdal, som blir den første av sitt slag i Norge. Den nye transformatorstasjonen er nemlig heldigital.
VVS Aktuelt 27.01.2020
ABK-Qviller AS er nå nytt medlem i bransjeorganisasjonen for VA- og VVS produsentene i Norge (VVP).
VVS Aktuelt 27.01.2020
Norsk Vann bidrar på seminarprogrammet på VA Tour Norge. Der vil de snakke om kompetanse- og teknikkutvikling, og hvordan de kan hjelpe kommuner og industri med investeringer i vann- og avløpssystemer.
VVS Aktuelt 24.01.2020
I Oslo er det en nedgang på 27 prosent for igangsetting av boliger i 2019 i forhold til 2018. På landsbasis er det lav igangsetting av nye boliger i 2019, ned 15 prosent fra 2018.
VVS Aktuelt 23.01.2020
Et samlet kjøp på nærmere én milliard kroner gjør VVS Norge til den største kunden hos grossisten Brødrene Dahl i 2019.
VVS Aktuelt 23.01.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt