AddToAny

JCDecaux styrker laget: - Vi må ha gode spillere på alle plasser

JCDecaux styrker laget: - Vi må ha gode spillere på alle plasser
- Andre mediebedrifter og byråer «stjeler» folk av oss stadig vekk, så jeg liker å tro at vi gjør noe riktig, sier salgsdirektør Torgeir Johannessen i JCDecaux.
JCDecaux har hentet inn fire nye ansatte. Selskapet forteller at de i mars, før koronakrisen traff Norge, gikk ut og søkte fire nye selgere, og nå er de nye ansiktene på plass.

Inn dørene kommer Christina F. Bruarøy, Martin Bolstad, Sebastian Holte Aasen og Sondre Kopstad.

De er allerede godt i gang med opplæringsprosessen i JCDecaux og salgsdirektør Torgeir Johannessen forteller at det er en prosess de bruker god tid på.

- Andre mediebedrifter og byråer «stjeler» folk av oss stadig vekk, så jeg liker å tro at vi gjør noe riktig. Dette handler selvfølgelig både om å bli kjent med oss, utendørskanalen og mediebransjen generelt, men nesten like mye om kulturen her i JCDecaux. Hvordan vi opptrer mot hverandre og kundene våre. Rett og slett hva som kreves av en god JCDecaux-ambassadør, sier Johannessen.

JCDecaux forteller at de aldri tidligere har mottatt så mange søknader.

- I annonsene brukte vi bilder av egne ansatte med teksten: «Vil du bli kollegaen min». Hensikten med dette var å løfte frem de fine folka som allerede jobber her, og samtidig vise hva dette egentlig handler om, sier salgsdirektøren.

- De som kjenner meg, vet at jeg er glad i å bruke sportsmetaforer. Noen vil kanskje kalle det klisjeer, det er bare gøy. Vi ønsket med dette å løfte frem stjernespillerne som allerede er på laget. De erfarne og de nye skal dele garderobe. En god og effektiv salgsavdeling kan sammenlignes med et lag. Vi må ha gode spillere på alle plasser og vi må jobbe godt sammen som lag, fortsetter Johannessen.

Bolstad har en MBA i Marketing & Brand Management og en master i Sport Management, Holte Aasen har en bachelor i markedsføring og salg, Bruarøy har studert reklame- og merkekommunikasjon, mens Kopstad har en mastergrad i markedsføring.

Image-text:

Starter i JCDecaux:

JCDecaux har ansatt Christina F. Bruarøy, Martin Bolstad, Sebastian Holte Aasen og Sondre Kopstad. - Vi må ha gode spillere på alle plasser og vi må jobbe godt sammen som lag, sier salgsdirektør Torgeir Johannessen. Foto: JCDecaux

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

JCP står bak Zalandos andre norske reklamekampanje.
Kampanje 20.10.2020
NTB kaster seg inn i kampen om det norske markedet for lagring og gjenfinning av bilder og video. I dag lanserer nyhetsbyrået mediebank for alle.
Kampanje 20.10.2020
- Med dramatisk nedgang i lønn og en usikker fremtid er det naturlig at mange ser etter utfordringer utenfor bransjen, skriver prosjektleder Chirsten Castberg i 6. Sans.
Kampanje 20.10.2020
Skal ta opp kampen med telegigantene.
Kampanje 20.10.2020
- Anti er et miljø jeg har vært fascinert av lenge, så å ha landa en jobb her føles veldig bra, sier Drogseth.
Kampanje 19.10.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt