AddToAny

Iteo ansetter to nye ledere: - Det er her jeg har det best

Espen Skogheim vender tilbake til Iteo. Guro Hamnes melder overgang etter syv år i Aider.
Iteo ble årets store overraskelsepå Byråprofil da de kuppet tittelen som Årets content- og performancebyrå på første forsøk.

Nå ansetter den ferske Byråprofil-vinneren, som spesialiserer seg på B2B-kommunikasjon, ny økonomisjef og ny teamleder for byråets performance-avdeling.

Guro Hamnes inntar førstnevnte stilling. Hun får ansvaret for å sikre at Iteo også er best på styring og drift i Byrå-Norge.

- Jeg tror ikke mange byrå på vår størrelse har en økonomisjef på fulltid. Jeg mener dette kanskje er den viktigste investeringen vi kan gjøre for å lykkes med å levere på vår strategi, og ansettelsen av Guro er en av de beste beslutningene vi har tatt. Hun har allerede bevist sin verdi som kollega og fagekspert, sier daglig leder i Iteo, Andreas Thue.

Guro Hamnes kommer til Iteo fra regnskapsbyrået Aider der hun i de syv siste årene har vært rådgiver og avdelingsleder.

- Jeg synes det er gøy å komme til et sted som har solid økonomi, der det allerede skjer mye, og der motivasjonen er stor for videre vekst. Den reisen hadde jeg lyst til å være med på, sier hun.

Espen Skogheim vender tilbake til Iteo etter et fire måneders opphold i Inbound. I oktober fikk han teamlederansvaret for Iteos performance-avdeling.

- Det kan høres ut som en klisjé, men Iteo har en spesiell plass i hjertet mitt. Her er det mange mennesker som har vært der for meg både i gode og tøffe tider, personlig og profesjonelt. Jeg er takknemlig for den tilliten jeg har opplevd hele veien. Det er i Iteo jeg har det best, sier Skogheim.

Iteo-sjefen forteller at han har jobbet hardt for å få Skogheim tilbake.

- Espen er en veldig dyktig fagspesialist. Han har stort engasjement for alt han gjør, og han verdsettes høyt av både kolleger og kunder. Et av mine viktigste mål i år var å få han til å innse at gresset er grønnest på vår side av gjerdet. For meg var det spesielt å stå sammen med Espen da vi vant prisen som årets beste content- og performance-byrå i Byråprofil.

Redaksjonen anbefaler Premium

Iteo er årets content- og performance-byrå - vipper Schibsted ned fra toppen

Image-text:

Nye og kjente fjes:

Espen Skogheim er et kjent fjes for de ansatte i Iteo, mens Guro Hamnes er et nytt bekjentskap. De blir henholdsvis teamleder og økonomisjef. Foto: Iteo

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

- At TV 2 faktisk går så langt som å tildele Toska denne rollen svekker, i mine øyne, ekspertens funksjon hos vår største kommersielle TV-kanal, skriver PR-rådgiver Rebecca Goodchild.
Kampanje 16.01.2022
- Alt som kan bidra til at han eller de andre domfelte kan bidra til samfunnet, er positivt, sier sønnen til politimannen som ble drept under Nokas-ranet.
Kampanje 16.01.2022
- Vi sniffer alltid rundt etter gode idéer som kler Otto og Norsk Tipping, sier Janne Brenda Lysø i Pol.
Kampanje 14.01.2022
- Jeg er imponert over det Kron har fått til så langt, sier Guri Berge.
Kampanje 14.01.2022
Reklamebyrået Fuel og produsent Oslo Assembly står bak Bamas nyeste reklamefilmer.
Kampanje 14.01.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt